Mio, min Mio (Ved Kina Bodenhoff)

Astrid Lindgrens elskede klassiker i nye smukke og farverige klæder. Læs bogen for et barn i skolealderen og glæd jer over, at der er skrevet fortællinger som denne.

Originaludgave: 1954

Læs mere

Nyeste anmeldelser - Børnelitteratur

Holger

Nicolai Hvidberg Jørgensen udgiver endelig sin bog om Holger Danske, et projekt der startede på teenageværelset som en drengs hyldest til sit idol Peter Madsen.

Mammut

Vidunderlig billedbog fortæller historien om kvindernes rolle som samlere af forråd for flere tusind år siden, mens mændene i klanen var på jagt.

Kvalme

Flot graphic novel fortæller med megen varme og charme fortæller historien om forfatteren Raina, der i fjerde klasse udvikler en angst, som hun må i terapi for at arbejde med.

Isens dæmoner

Kursen er sat mod Himalaya på jagt efter Yeh-tehen i et hæsblæsende eventyr i bedste Indiana Jones stil til børn fra ca. 10 år.

Læs mere

Den store Tonni2Ton

Billedbog med tre vidunderlige historier viser, at venskab er betinget af viljen til at tro på hinanden. De detaljerede illustrationer er i absolut verdensklasse.

Læs mere

Eventyrhuset

En eventyrlig og fin fantasyroman, der udover at underholde og betage får sin læser til at stoppe op og tænke.

Læs mere

Artikel

Styrk dit barns sprog

Vil du som forælder gerne hjælpe dit barns sprog på vej, kan du gå på opdagelse på sprogsporet.dk, hvor du finder idéer til lege og gode bøger.
Læs mere

Artikel

Gode børnebøger: Inspirationslister

Klik dig videre til masser af inspiration til gode læsoplevelser for børn og unge på den alfabetiske liste. I alle emnelisterne optræder bøgerne til de mindste børn først på listen, og længere nede følger læseinspirationen til større børn og unge.
Læs mere