Bog

Legendarium

Af (
2022
)

Anmeldelse

Legendarium af Jennifer Bell

07 okt.22

Den selvstændige og eventyrlige fortsættelse til ’Wonderscape’. Spænd dine børn fast, inden de begynder på dette actionfyldte eventyr!

De fire venner kommer endnu engang ganske ufrivilligt på rejse ind i fremtiden, nærmere bestemt år 2493, hvor den ukendte Deadlock ønsker at genskabe en farlig tidsrejseteknologi, der vil ændre historiens gang. For at stoppe dette , skal børnene konkurrere i ’Irontide-turneringen 2493’ mod en række andre deltagere, hvor de skal vinde en særlig nøgle for at komme hjem.

Gennem turneringen møder de både vikinger, pirater og legender samt præsenteres for forskellige historiske omgivelser. De møder bla. en kvindelig yeti med blå læbestift og krøller, besøger skjulte templer, det sagnomspundne Atlantis, byen Alexandria og skal passe på i byen Biringan, den usynlige by med de overnaturlige indbyggere. Vennerne ender i mange livsfarlige situationer, bla. er de ved at ende som måltid for en flok store sultne rotter, og mange gange reddes de af Cloud, deres elskede og geniale lille mimic, der kan ændre form. Men de er alle i stor fare hele tiden, og endnu engang ved de ikke, hvem de kan stole på.

Forfatteren har skrevet en vild historie ud fra sin forestilling om, hvordan verden ser ud om 400 år. Hun har ovenikøbet overvejet hvilke spil der mon kunne eksistere i år 2493, så ’Legendarium’ er endt som en blanding af et Escape Room, en temapark og et videospil. Historien er ikke så tempofyldt som ’Wonderscape’, men det gør ikke noget. Begge bøger er som skabt til børn, der hellere vil spille end læse, da serien nærmest slår to fluer med et smæk. Jennifer Bell er en virkelig dygtig børnebogsforfatter, som kan spotte hvad børn har lyst til at læse. Hendes bøger er lige lidt mere fantasifulde end mange andre børnebøger, og hun formår at fortælle en rigtig god historie.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Oversætter
Nanna Gyldenkærne
Faustnummer
62907177
ISBN
9788702357240
Antal sider
291

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer