Bog

Fims - finder en kæp

Af (
2019
)

Anmeldelse

Fims - finder en kæp af Thomas Hjorthaab

17 jan.20

Smukke og hyggelige billedbøger om den lille vampyralf Fims.

I ’Fims finder en kæp’ suser Fims rundt i skoven, bevæbnet med en lang gren, som han har fundet. Han bekæmper giftslanger, onde hvepse og skal til at slås mod en stor drage, da han hører en mærkelig lyd. Nogen græder! Fims løber efter lyden og finder et stort træ, der hulker højt. Dens næse-kæp er knækket, og Fims’ spyd kunne vist godt være den forsvundne næse. Kan man sætte sådan en næse fast igen?

I Fims og den mystiske røg bliver Fims vækket af fuglen Ravner, som hoster højt, fordi skoven er fuld af en mærkelig røg. Da Fims og hans ven Miffe går efter lugten, opdager de, at det er hos Nisse, det brænder. Nisse har været ved at bage chokoladeboller, men faldt i søvn! Heldigvis kan vennerne hjælpe hinanden med at lave en ny portion.

To virkelig flotte billedbøger med enkle og hjertevarme historier med masser af humor. Illustrationerne er sat op på en hvid baggrund, så de stærke, naturlige farver understreges bedst muligt. De lækre, grafiske billeder er dynamiske, og figurerne er meget søde. Velegnet til at læse for børn fra ca. 2 år.

Thomas Hjorthaab er både forfatter og illustrator og har tidligere illustreret ’Mikkels monsterjuice’ og ’Historierne om Hanne Hundige’.

Bogdetaljer

Forlag
Gads Børnebøger
ISBN
9788762732698

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer