Bog

Modig som en løve

Af (
2023
)

Anmeldelse

Modig som en løve

10 apr.23

En vidunderlig billedbog om at finde mod til de svære ting og hjælpe hinanden.

Den lille pige i historien behøver aldrig at være bange. Uanset hvad hun foretager sig, har hun sin helt egen modige løve bag sig. Både når ordene sidder fast i halsen på hende af den ene eller den anden årsag, eller når hun ligger alene i mørket og er bange for at lægge sig til at sove. Selv når hun skal prøve den virkelig høje rutsjebane, er den modige løve lige bag hende. Men langt oppe på toppen af rutsjebanen opdager den lille pige, at det nu er hendes tur til at være modig, for nu er den modige løve nemlig bange. Heldigvis finder både den lille pige og den modige løve ud af, at ingen behøver at være modige hele tiden.

Denne billedbog udtrykker både betagende og energisk kunst i en fortælling, der handler om mod og om at være der for hinanden. Da både pigen og løven strander højt oppe i rutsjebanen, ved de ikke, om de skal blive der for evigt, da de begge er for bange til at blot kigge ned. Historien fortælles gennem den lille piges tanker, og Erika Mezas illustrationer er ganske enkelt fantastiske i stærke blå og orange nuancer med runde, levende former.

Bogen er særdeles velegnet til børn fra ca. 3 år, som indimellem har brug for at huske på, at mod kan findes indeni, uanset hvor lille man er.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Gry Kappel Jensen
Faustnummer
135035491
ISBN
9788740689679
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer