Bog

Muffinklubben - aldrig mere genert

Af (
2019
)

Anmeldelse

Muffinklubben - aldrig mere genert af Katja Alves

07 dec.19

Letlæst serie om venskab, familier, skolen og kæledyr. Lin, Tamtam, Miranda og Lulu er vidt forskellige, men alligevel bedste venner, og tilsammen udgør de Muffinklubben - verdens sødeste pigebande.

Muffinklubbens fire medlemmer skiftes til at være hovedpersoner i bøgerne. I det første bind udfoldes historien fra Lulus synsvinkel. Hun er vild med matematik og drømmer om at opfinde noget genialt. Tamtam er derimod fuld af skøre idéer og elsker at optræde, mens Miranda går meget op i sit udseende og har styr på tøj og mode. I ’Aldrig mere genert’, som er fjerde bind i serien, er det blevet Lins tur til at få ordet.

Lin bliver nemt så frygteligt genert. Hun er træt af, at hun ikke tør sige noget i timerne, for hun bliver ofte rød i hovedet, når hun bliver spurgt om noget. Endnu værre bliver det, da klassen får en ny vikar, og han foreslår, at hun skal begynde at spille teater for at komme genertheden til livs. Lin kan slet ikke forestille sig noget værre. Så er det godt, at hun har verdens bedste veninder, for Muffinklubben er selvfølgelig klar med en aldrig-mere-genert-plan.

Serien om Muffinklubben er oplagt i overgangen mellem letlæsningsbøger og almindelige romaner for børn. For selvom teksten ikke er læseteknisk bearbejdet, så er den ikke svær at læse, og sidetallet er overskueligt. Handlingen er lige til at gå til, og hver eneste side er krydret på fineste vis med søde og sjove illustrationer, ligesom der også er talebobler, tegneseriestriber og ord, der fremhæves på forskelligvis.

Hver bog i serien begynder desuden med en præsentation af de fire piger, hvilket har den fordel, at de enkelte bind ikke behøver at blive læst i kronologisk rækkefølge.

'Muffinklubben' er en sød, hyggelig og sjov serie, der kan læses fra 8-års alderen.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Maj Westerfeld
Faustnummer
46417704
ISBN
9788740655155
Antal sider
98

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer