04 jun.20

Bogliste

Graphic novels og tegneserieinspirerede bøger

Bøger på listen

Lillepigen fra Lolland

Lillepigen fra Lolland

Af Line Malling Schmidt

Lillepigen fra Lolland

En fantastisk flot graphic novel for børn, som inspirerer læseren til at se historien og det eventyrlige i et almindeligt menneskes liv.
Læs mere

Mira 3- #kreaklubben, #familie, #kys

Mira bakser med buler under blusen, sin første forelskelse og mulige og umulige biologiske fædre i fjerde bog i den troværdige og humoristiske serie, der appellerer til de…
Læs mere
Min øjesten

Min øjesten

Af Merete Pryds Helle

Min øjesten

Smuk og poetisk billedroman taler til sin læser gennem både tekst og billeder. En fortælling om skyld og uskyld og om at se klart, også med et glasøje.
Læs mere

Amulet. 1. bind, Stenens vogter

Første bind i graphic novel serie om pigen Emily og den magiske amulet er en eventyrlig, dramatisk og opslugende fortælling om mod, venskaber og kampen mellem godt og ondt.
Læs mere
Drengen med sølvhjelmen

Drengen med sølvhjelmen

Af Hanne Kvist, Rasmus Meisler

Drengen med sølvhjelmen

Denne vidunderlige graphic novel illustreret af Rasmus Meisler er en fejring af den første udgivelse af romanen for 20 år siden. Det nye format er genialt til denne bog og…
Læs mere

Wimpy Kid : Nedsmeltning

Jeff Kinney er tilbage med trettende bog i serien om nørden Greg Rowley a.k.a Wimpy Kid, der er ramt af den globale opvarmning. Et sikkert hit til tweens.
Læs mere

Anne Franks Dagbog - graphic novel

Den 31. marts var det 75 år siden, Anne Frank omkom som 15-årig i Bergen-Belsen. Hendes dagbog vil for evigt stå som et visnesbyrd, der viser os hverdagen som jødisk…
Læs mere
Det gyldne kompas

Det gyldne kompas 1

Af Stéphane Melchior

Det gyldne kompas 1

Imponerende grafisk fortolkning er en fejende flot tilføjelse til Philip Pullmans tryllebindende univers. Stéphane Melchior efter Philip Pullmans Det gyldne kompas.
Læs mere