Bog

Hvor er Boris?

Af (
2019
)

Anmeldelse

Hvor er Boris? af Ryan T. Higgins

02 jun.20
AfAnnie Christensen
Skribent

Leg gemmeleg med verdens mest gnavne og herlige bjørn Boris, der nu også findes i pegebogsformat for de yngste læsere.

Boris er en bjørn, der helst vil være i fred for alt og alle, hvilket er en anelse problematisk, når han ufrivilligt er blevet mor for fire uvorne gæslinger. Indtil videre optræder Boris i fem skønne og humoristiske billedbøger, men i denne søg-og-find papbog får de yngste også mulighed for at stifte bekendtskab med den populære bjørn.

De små, legesyge gæslinger vil lege med Boris, der forsøger at slippe for deres insisterende selskab. Derfor gemmer han sig for dem. Først står han bag et træ, så forsøger han at ligne en sten, samt at skjule sig under sæbeboblerne i badekarret, og til sidst finder man ham siddende med en kop the i sin yndlingslænestol. Det lykkes ikke Boris at gemme sig for de ivrige gæslinger, og læseren gætter selvfølgelig med undervejs.

Bogen er udstyret med farverige og udtryksfulde illustrationer, og teksten er helt enkel. På hvert opslag er der et spørgsmål, der sætter gemmelegene i gang, og efterfølgende kommenteres der på Boris’ manglende camoufleringsevner. Humoren ligger især i de sjove og stemningsfulde illustrationer, for Boris har simpelthen så mange forskellige og herlige ansigtsudtryk.

Bøgerne om bjørnen Boris hitter hos både store og små, og pegebogsudgaven kan læses fra 1 år.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
ISBN
9788711915998
Antal sider
24

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser