Ameldelse

Vinder af debutantprisen 2022

Andre hunde

Theisen leverer et overbevisende og barsk bid om forviklede forhold i et grønlandsk samfund set fra en uvidende dansk iagttager.

Læs mere

Vinder af debutantprisen 2022

Honey Moon

En overlegen stilistisk debut og en leg med ligegyldigheden, som på samme tid både dræber og imponerer.

Læs mere

Jyllands-Postens skønlitterære pris 2022

Alt dette kunne du få

Josefine Klougarts roman er en hyldest til moderskabet, barndommen og naturen. Et vigtigt bidrag til tidens moderskabslitteratur og Klougarts bedste bog til dato.

 

Læs mere

Nyeste anmeldelser - Skønlitteratur

Habibi

Bunes barske roman om en ung, der forsøger at frigøre sig fra en voldelig opvækst, er hjerteskærende virkelighedsnær. Stærk indignation og vrede bølger efter læsningen.

Jyllands-Postens faglitterære pris 2022

Følg Wilfred!

En velskrevet og veldokumenteret biografi om en kontroversiel og rabiat dansk nazist, som sammen med sine partifæller var med til at præge perioden op til og under besættelsen.

Læs mere

Nyeste anmeldelser - Faglitteratur

Stem på din favorit

Anmeldelse

Det andet sværd

Den kontroversielle nobelprismodtager svarer igen på polemikken om hans person og forener poesi og samfundskommentarer. Hævnen er et dobbeltsidet sværd.

Læs mere

Biografaktuel

Hvor flodkrebsene synger

2019's store amerikanske roman er en uforglemmelig og bittersød fortælling om svigtede skæbner, bristede hjerter og et gådefuldt mord i 60’ernes North Carolina.

Læs mere

Anmeldelse

Med døden til følge

Gribende og uhyggelig fortælling om Liva, der har mistet sin storebror i en ulykke. En virkelig god og vigtig roman om sorg til større børn.

Læs mere

Nyeste anmeldelser - Børnelitteratur

Artikel

Artikel