Bog

Milo & Molly er ikke kærester

Af (
2023
)

Ungeanmeldelse

Milo og Molly er ikke kærester

Livet forandrer sig altid, og det kan være rigtig svært, men heldigvis er der stadig en masse ting, man selv kan bestemme. 

Molly og Milo har været uadskillelige hele livet. De har været bedste veninder, siden de var små, endda så meget at folk næsten ikke kunne se hvem, der var hvem. Men da Molly kommer hjem fra sit år i Malaysia, er alt forandret, for allerede ved første øjekast ser hun, at Mille nu hedder Milo og er nonbinær.

Molly prøver at tage det fint, for de er jo stadig bedste veninder, ikke? Intet har vel forandret sig, men hvorfor fortalte Milo det så ikke?

Det viser sig dog, at det ikke er det eneste, der er blevet vendt på hovedet. Hendes papfar, Kurt, har haft en affære i udlandet, og nu sidder Molly virkelig i klemme, for skal hun sige sandheden til sin mor, eller skal hun holde på hemmeligheden.

Presset på Molly mærkes tydeligt. Pludselig er hun indblandet i noget, hun ikke føler sig gammel nok til, og hun kan ikke lade være med at tænke, at hvis hun bare ikke havde fundet dét billede på telefonen, kunne alt være forblevet det samme.

Som historien skrider frem, bliver Molly mere og mere fortvivlet. Hun prøver at finde sig selv, mens hun prøver at holde sammen på sit gamle liv, samtidig med at være den ven, som Milo har brug for. Men så skal hun også gemme de nye følelser, der blomstrer i hende, når hun er sammen med Milo, som måske er følelser, der faktisk altid har været til stede. Jo værre tingene bliver, og jo mere presset vokser, jo mere trækker hun sig ind i sig selv. Hun siger intet om de følelser, der rumsterer i hende, for dermed kan hun måske glemme det nye liv, der er ved at udfolde sig, uden hendes tilladelse.

Det er en roman, der drejer sig om evigt venskab, om at vi skal snakke om de svære ting, og at livet forandres hele tiden, men at man nok skal klare det. Det er en roman om at være teenager og tumle lidt igennem livet, men at lære ad sine fejl, for det er fejlene, der gør os menneskelige.

14 dec.23

Bogdetaljer

Forlag
Politiken
Faustnummer
137109026
ISBN
9788740081602
Antal sider
274

Tema

Tema

Romance

Det er på tide at tage romancelitteraturen seriøst. Dens evne til at udbrede læseglæde er ikke til at tage fejl af.
Læs mere

Tema

Tema

Mangfoldighed

Litteraturen har altid været med til at skubbe grænser, når det gælder identitet og mangfoldighed.
Læs mere

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer