Bog

Firefly Lane

Af (
2021
)

Ungeanmeldelse

Firefly Lane

’Firefly Lane’ er en fremragende feel good-bog og en bog, der byder på alt det, et venskab indebærer. 

Vi følger de to piger Tully og Kate fra starten af deres teenageår, hvor deres venskab starter, og igennem tre årtier, hvor de går vidt forskellige veje i livet. Kate som hjemmegående mor. Tully på den anden side af jorden, hvor hun erobrer verden som journalist.

På en måde har de to voksne kvinder alt, hvad hjertet begærer, men hver især føler de et slags tomrum. Kvinderne stræber begge efter det, de netop ikke kan få, hvor især Tully kæmper. Hun er blevet succesfuld på næsten alle områder i livet, men oplever stadig et tomrum pga. manglende kærlighed. Derfor prøver hun hele tiden at blande sig i Kates familieliv, hvor familiekærligheden i høj grad blomstrer. Men Tully prøver alt for meget, og i sidste ende bliver hun blind for, hvad der er bedst for venskabet med Kate.

’Firefly Lane’ kan få tårerne til at løbe ned ad kinderne, mens man håber, at deres venskab vil holde til det sidste. Igennem romanen kommer man til at opleve glæde, livlighed, sorg og kærlighed; alle sider som et venskab indebærer.

19 dec.23

Bogdetaljer

Forlag
Cicero
Oversætter
Ulla Lauridsen
Faustnummer
39197081
ISBN
9788702330090
Antal sider
505

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer