Bog

Så godt som død

Af (
2023
)

Ungeanmeldelse

Så godt som død

AfElisabeth Gamst Hallas

Pippa har fået en ny rolle: Offer. En stalker og mulig seriemorder er efter hende. Men hvem vil lede efter hende, når hun selv forsvinder? 

Pippas sidste sag tog hårdt på hende. Hun bliver aldrig den samme igen, og hun har udviklet PTSD og et misbrug. Hun har ændret karakter, og både du og Pip selv skal lære hende at kende på ny. Hun vil for evigt have blod på hænderne.

“Hvem vil lede efter dig, når du selv forsvinder?” står der i hendes indbakke igen og igen. De anonyme trusler på nettet udvikler sig hurtigt. Pludselig dukker kridttegninger op i Pips indkørsel, og beskeder som ”død pige på vej” på hendes løberute.

Ravi og Pip finder bemærkelsesværdige sammenligninger mellem hendes stalker og en seriemorder fra nabobyen. Men blev han ikke spærret inde for 6 år siden. Hvordan hænger det hele sammen, og hvor skal du gå hen, når ingen tror på dig?

’Så godt som død’ er sidste bog i trilogien ”En god piges guide til mord”. Her er Pip ikke sit vante jeg og skal igen forsøge at finde sig selv.

Bogen er en super god afslutning på serien. Den får en til at kigge tilbage og se, hvordan hovedpersonen, Pip, har udviklet sig gennem bøgerne. Derudover viser ’Så

godt som død’ en del flere nuancer på godt og ondt, som vi ikke har set før hos Pip. I sidste ende må man ”redde sig selv for at redde sig selv.”

02 feb.24

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Oversætter
Sarah Louise Pedersen
Faustnummer
137027569
ISBN
9788702392432
Antal sider
503

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser