Bog

Magikernes tid - den sorte fjer

Af (
2019
)

Anmeldelse

Magikernes tid - den sorte fjer af Cressida Cowell

20 dec.19

Sjov og finurlig bog om venner og fjender og om monstre og mange andre uhyrer, der ikke er så farlige endda. Bogen er utrolig flot bog både indeni og udenpå.

Xar er søn af magikernes konge, men har desværre ingen magiske kræfter. Hans far er meget bekymret over dette og derfor gør Xar alt, hvad han kan, for at få sin magi til at bryde frem. Håb er datter af krigernes dronning og har en magisk ske, som hun holder skjult i krigernes rige, for her er al magi på det strengeste forbudt. De to møder hinanden i den store farlige skov, og da de begge har lært fra fødslen, at det andet folk er fjenden, kommer de selvfølgelig i kamp mod hinanden. Håb med hjælp fra sin livvagt Roar, som ikke er meget ældre end Håb selv, og Xar med hjælp fra sin kæmpe og en masse andre skabninger. Det bliver en kamp mellem det gode og det onde, men desværre er der ikke rigtig nogen, der har styr på, hvem der er hvad.

'Magikernes tid - den sorte fjer' er en rigtig dejlig fortælling, der hele bogen igennem understreges af sort/hvide blyantstegninger af det, vi møder undervejs. Flotte og mindre flotte, men alle som et dejligt plus til historien. Børnene i bogen har lært at være hinandens fjender, men heldigvis er de kloge nok til at træffe egne valg og gå imod det, de ikke kan stå inde for. Både Håb og Xar ender med at vælge selv, og det er beundringsværdigt og sejt. Det er en rigtig god og eventyrlig fortælling med en dejlig humor, der gennemsyrer hele bogen.

Bogdetaljer

Forlag
Alvilda
Oversætter
Mette Stepnicka
Faustnummer
47531764
ISBN
9788741507323
Antal sider
388

Tema

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer