21 nov.23

Bogliste

Unge anmelder

Bøger på listen

Slowboat til Kina

Af Haruki Murakami

Slowboat til Kina

Murakamis debutnovelle er interessant, tankevækkende og som altid præget af den stil og sprog, der til dags dato kun er til at finde hos det japanske litteraturikon.
Læs mere

Det gyldne kompas

Af Philip Pullman

Det gyldne kompas

’Det gyldne kompas’ får én til at ønske, at man levede i en verden med daimoner og panserbjørne.Samhørende: Skyggernes kniv, Ravkikkerten
Læs mere

Den første der dør til sidst

'Den første der dør til sidst' er en sørgelig, men inspirerende kærlighedshistorie, som efterlader læseren med en masse spørgsmål til livet. 
Læs mere

Netotjka Nezvanova

Af Fjodor Dostojevskij

Netotjka Nezvanova

Det er med ’Netotjka Nezvanova’, at vi for alvor ser de første spor af den psykologiske realisme, der udgør en fundamental del af det store forfatterskabs hjerteblod. 
Læs mere

Vi har altid boet på slottet

Shirley Jacksons gotiske gyserklassiker er en fortættet og ildevarslende fortælling om hemmeligheder og giftmord i den særprægede Blackwood-familie.
Læs mere

I går

Af Agota Kristof

I går

’I går’ er et tragisk og hjerteskærende billede af flygtningens liv - lad os i det mindste gøre dem den tjeneste at betragte det.
Læs mere

Så godt som død

Af Holly Jackson (f. 1992)

Så godt som død

Pippa har fået en ny rolle: Offer. En stalker og mulig seriemorder er efter hende. Men hvem vil lede efter hende, når hun selv forsvinder? 
Læs mere