Bog

Eventyret i Lindrizia

Af (
2024
)

Anmeldelse

Eventyret i Lindrizia

16 apr.24

De modige musevenner nærmer sig deres mål, men inden de kommer så langt, skal de forcere Lindrizias snelandskab, hvor de både møder venner og stærke fjender.

Bind tre i serien begynder, hvor bind to slutter. Musse og Helium har taget afsked med alfen Molo og begiver sig nu ind i landet Lindrizia, hvor de følger forældrenes duftspor. Musse og Helium er på jagt efter Guldosten, der indeholder magten til Dyreriget, og som for alt i verden ikke må falde i kløerne på de onde jægerduer. 

Heldigvis er musene ikke alene, men følges stadig med mariehønen Sporis, der kan advare dem om farer samt bladsnakkeren, som fungerer som en slags walkie-talkie mellem dem og Dyreriget, hvor Ta-Ta og Gribelina bekymrede sidder klar med råd og vejledning. De fortæller Musse og Helium, at isprinsessen Frah venter dem på sit slot, men at sneuhyret Galaha desværre også ved, at de er ankommet til Lindrizia. Så det lille følge må være yderst forsigtige. Midt i det uvejsomme landskab møder de særdeles uventede venner, og prinsesse Frahs små fnuglinger må kæmpe hårdt for at hjælpe dem, da de ankommer til slottet. 

Historien indeholder både lærdom og moraler om, at ingen fødes onde, men at det derimod kun er usikre sjæle, som er onde imod andre. Historien holder spændingsniveauet fra seriens tidligere bind, og musene får flere og flere venner på deres rejse gennem Dyreriget og landet Lindrizia. 

Illustrationerne er i stærke farver og fyldt med eventyrlige dyr. Seriens set-up kunne til forveksling ligne noget fra en magisk Disney-fortælling og indeholder da også belærende elementer, som understøtter pointer om, at man skal være god mod andre, ikke sætte sig selv først, være modig og altid bevare nysgerrigheden. 

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Elisabeth Kiertzner
Faustnummer
137986566
ISBN
9788727131535
Antal sider
193

Anmeldelse

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer