Bog

Kærestepotentiale

Af (
2023
)

Ungeanmeldelse

Kærestepotentiale

Det er ikke uden grund, at ’Kærestepotentiale’ er kåret som en af de 10 vigtigste LGBTQ+-romaner. 

Luc O’Donnell er i offentlighedens søgelys, da hans rockstjerne-far gør comeback. Luc er tæt på at miste sit job, da de britiske medier tegner et dårligt billede af ham. For at rede sit image – og dermed også sit job – indgår Luc en aftale med Oliver Blackwood: De skal spille kærester.

Oliver Blackwood er høflig, ordentlig og principfast, og er dermed alt det, Luc ikke er. Men selvom de to mænd virker til at være hinandens modsætninger, ender deres plan om at fake date alligevel med at gå fint. Problemet med fake dating er bare, at det pludselig kan gå hen og føles meget ægte.

Jeg havde ikke hørt meget om ’Kærestepotentiale’, inden jeg begyndte at læse den, men jeg havde en ide om, at jeg ville begynde på en hyggelig roman, der nok ville hælde lidt til det pladderromantiske. Men denne historie er alt andet. Alexis Hall sender et budskab, der rækker langt ud over det pladderromantiske: Kærlighed findes i mange afskygninger. Min oplevelse af bogen endte med at blive en følelsesmæssig rutsjebanetur, der holdt mig vågen til langt ud på natten, og jeg måtte æde mine fordomme.

På et tidspunkt var jeg dog urolig for, at miskommunikation ville fordreje hele historien på en måde, der ville ødelægge slutningen. Men Alexis fik alligevel rundet historien af på tilfredsstillende vis.

Bogen er helt utrolig velskrevet, og jeg kunne ikke andet end at forelske mig hovedkulds i de to karakterer. Alexis Hall skriver karakterer til perfektion. De forekommer spændene og dybe, men på en måde så de stadig virker troværdige. Alexis Hall formår på humoristisk vis at skrive en følelsesladet og hjertevarm fortælling om at finde sig selv og forelske sig under forunderlige omstændigheder.

21 feb.24

Bogdetaljer

Forlag
Flamingo
Oversætter
Betty Frank Simonsen
Faustnummer
136482807
ISBN
9788702387407
Antal sider
423

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer