Bog

Kalksten og ler

Af (
1994
)

Anmeldelse

Kalksten og ler af Lesley Glaister

01 sep.06

Hvordan reagerer man, når man bliver ramt, hvor man er mest sårbar?


Nadia og Simon  er romanens unge par. Nadia er pottemager og arbejder hjemme, mens Simon er geografilærer med en overskyggende interesse for udforskning af huler dybt under jordens overflade.

De har ikke stor forståelse for hinandens interesser – Nadia er ligefrem frastødt af Simons fascination af huleforskning, og det gør det ikke lettere for hende, at Simons tidligere kæreste deltager i udforskningen af de underjordiske huler.

Nadia og Simon ønsker sig brændende et barn, men Nadia har ikke kunnet gennemføre et svangerskab – det er gået galt flere gange.

Den tidligere kæreste bliver gravid og fortæller Nadia, at Simon er donor til det barn hun venter! - Og Nadia bliver rasende, så rasende, at hun er handlingslammet. Det eneste hun kan komme på at gøre er at forlade hjemmet…

De efterfølgende begivenheder hjælper Nadia til en afklaring i forholdet til Simon og deres fremtidige liv. Men kan hun leve med det, han har gjort - og kan hun tilgive? Læs selv ...

Den britiske Lesleys Glaister er en meget læst forfatter i sit hjemland. Af hendes til dato10 romaner er 4 oversat til dansk.

Hemmeligheder og løgne, skyld og fortielser er ofte omdrejningspunktet i Glaisters plots, og synsvinklen den kvindelige hovedpersons.

 

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Faustnummer
20754893
ISBN
9788700164888
Antal sider
194

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer