Profil
AfLise Vandborg

Medlem i

11 år 10 måneder
Jeg er cand.mag i nordisk sprog og litteratur samt filosofi og har siden midten af 2003 været chefredaktør på Litteratursiden - og det har ikke været kedeligt et øjeblik!

Bøger er helt uundværlige for mig, jeg elsker at bliver overrasket og forstyrret af gode bøger. Bøger som får én til at se tingene på en ny måde, og med et får én til at forstå noget som man ikke forstod før. Af yndlingsforfattere vil jeg fremhæve Murakami, Auster, Saabye Christensen, Petterson, Askildsen, Hustvedt, Duras og Woolf. For mig betyder samtalen om litteratur meget, og derfor er en af de mest spændende ting i jobbet , når jeg får lejlighed til at interviewe forfattere til sitet.

Jeg håber at Litteratursiden (bliv)er det sted, hvor alle med interesse for litteratur går hen, når de søger inspiration og information, og når de vil dele læseoplevelser, diskutere litteratur og blande sig i den litterære debat.

Seneste anmeldelser af Lise Vandborg

de

Helle Helles nye roman stråler af sproglig præcision og elegance. Aldrig er der blevet grinet så meget i en roman af Helle Helle samtidig med at det er den mest sorgfulde bog i…

Rud

Kamillla Hega Holst viser nye sider af sit forfattertalent i dette uhyggelige og veldrejede familiedrama. Det er foruroligende, ret syret og uhyre godt skruet sammen.
q

Andet indhold af Lise Vandborg