29 jun.20

Artikel

Asta Olivia Nordenhof nomineret til DR Romanprisen

Penge på lommen

Med stor psykologisk indsigt og et smukt og følsomt sprog, selv når handlingen er barskest, skyder Nordenhof sin romanføljeton om Scandinavian Star flot i gang.

Læs mere

Portræt

Asta Olivia Nordenhof

Asta Olivia Nordenhof modtager Per Olov Enquist Prisen 2020 for sin roman 'Penge på lommen', der er første del i en planlagt septologi om mordbranden på Scandinavian Star.
Læs mere

Katalog over katastrofer

Bengt forbereder sin 14-årige datter Helle på alverdens katastrofer, men dét bliver i sig selv en katastrofe i rasende god roman, der bør blive forfatterens store gennembrud.

Læs mere

Portræt

Stine Askov

Stine Askov har en humoristisk pen, men side om side med humoren folder alvoren sig ud i fuldt flor. Hun er uddannet pædagog og aktuel med romanen 'Katalog over katastrofer', der foregår i 80'erne. Romanen er nomineret til Romanprisen 2021.

Læs mere

Hvor lyset er

Gribende og velkomponeret roman om Carl Fischer går bag om kunstneren og former den betagende skildring, så blikket vandrer mellem lyset og de mørke skyggesider.

Læs mere

Portræt

Malene Ravn

Malene Ravn mestrer både det korte psykologiske drama, socialrealismen og den store fortælling med Danmarkshistorien som kulisse. Hun skriver sig ind i tematikker om kvinderoller, smertelige tab, stille eksistenser og det at være kunstner i en arbejderfamilie i opbrud.

Læs mere

Kommentarer

0 kommentar
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer