29 dec.11

Blog

Anmelder-eksemplarer til brugerne

Kommentarer

11 kommentarer
AfSteen Østergaard Olsen
fre, 30/12/2011 - 08:08

Jeg vil gerne foreslå, at anmeldereksemplarerne også stilles til rådighed som e-bøger. Moonwalk with Einstein findes f.eks. som e-bog og kan iøvrigt lånes på ereolen.dk

AfMichael Krarup
tor, 25/08/2011 - 20:06

Jeg anmelder meget gerne enten/eller:

Super sørgelig sand kærlighedshistorie af Gary Shteyngart
Gulddreng,smaragdpige af Yiyun Li

 

AfEveline
tor, 18/08/2011 - 12:49

Jeg anmelder også gerne en af romanerne.

mvh

Karen

AfAstrid Bjørnskov Thorhauge
tor, 18/08/2011 - 14:15

Som svar til af Eveline

Hej Karen

Det lyder fint - du må også gerne lige sende en mail til abt@aarhus.dk, så kommer du i puljen:-) Det er dog kun de hurtigste, som får mulighed for at anmelde. Du kan følge os på facebook og twitter, hvor vi annoncerer når der er nye bøger.

Mvh Astrid Bjørnskov Thorhauge

AfErling Lykke
tor, 18/08/2011 - 11:09

Jeg skriver gerne anmeldelse af en af titlerne. Hvilken er underordnet.

 

mvh

 

Erling Lykke

AfAstrid Bjørnskov Thorhauge
tor, 18/08/2011 - 11:28

Som svar til af erlinglykke

Kære Erling

Det lyder godt. Du må meget gerne sende en mail til abt@aarhus.dk med dine kontaktoplysninger.

 

AfErling Lykke
tor, 18/08/2011 - 11:09

Jeg skriver gerne anmeldelse af en af titlerne. Hvilken er underordnet.

 

mvh

 

Erling Lykke

AfRuddi Welzel
søn, 08/05/2011 - 22:22

Hvorfor taler du om Anmeldelser, kære Lise, når I kun acccepterer Anbefalinger (eventuelt med en smule kant) på Litteratursiden?

Du har skrevet: "På Litteratursidens redaktion ønsker vi fortsat at kalde vores aktuelle bogomtaler for ”anbefalinger” – det er Litteratursidens særlige kendemærke – og det er vi hamrende stolte af. Jvf. i øvrigt min tidligere kommentar."

Den tidligere kommentar plus meget andet skidt og kanel findes på bloggen Smukt er det måske ikke. Da jeg sådan lidt stille og pænt startede bloggen, var jeg overhovedet ikke klar over, hvor usmukt og dræbende pænt det kunne ende. Hvis jeg var Litteratursiden, ville jeg måske være en anelse stolt, men slet ikke hamrende.

AfLise Vandborg
søn, 08/05/2011 - 22:36

Som svar til af Ruddi Welzel

Ganske enkelt fordi anmeldelser fra brugerne er velkomne. Vi blander os ikke i om brugerne skriver anmeldelser eller anbefalinger, men vi ønsker at de redaktionelle bogomtaler fortsat kaldes "Anbefalinger" af grunde, som jeg tidligere har nævnt på din blog - og som jeg snarest vil uddybe i en blog på sitet om litteratursidens redaktionelle profil. 

AfRuddi Welzel
man, 09/05/2011 - 12:39

Som svar til af Lise Vandborg …

Jeg går ud fra, at ”de redaktionelle bogomtaler” er de omtaler, der kommer fra de ’brune’ brugere. Holder det stik?

Vil det så sige, at både de ’brune’ og de ’blå’ brugere kan levere anmeldelser – men at kun de sidste kan få deres anmeldelser rubriceret under Anmeldelse (og anbefalinger under Anbefaling), mens de førstes anmeldelser og anbefalinger alle fortsat rubriceres under Anbefaling? Anderledes kan jeg ikke forstå det, du skriver.

Hvis man nu som ’brun’ bruger sidder og laver en kritisk anmeldelse, er det så ikke lidt underligt, at den rubriceres under Anbefaling, når der findes en rubrik, der hedder Anmeldelse?

Jeg venter spændt på din løsning af den gordiske knude (men kan godt vente, til du tegner den redaktionelle profil).

PS. Jeg kan se, at også 'blå' bogomtaler af og til får redaktionens stempel. Alt, hvad der får stemplet, skal fortsat rubriceres under Anbefaling. Vil det ikke være meget svært for en kritisk 'blå' anmeldelse at få stemplet, når der nu står Anbefaling på det? For mig var det i hvert fald i sin tid ikke muligt.

AfLise Vandborg
ons, 11/05/2011 - 10:13

Som svar til af Ruddi Welzel

Såvel brugernes som de redaktionelle anbefalinger placeres under sektionen ”Anbefalinger” med henholdsvis orange og blåt ikon.  I redaktionen mener vi, at betegnelsen ”Anbefalinger” godt kan rumme de kritiske røster, men det kan naturligvis diskuteres. De kritiske anbefalinger kan sagtens finde vej til forsiden, hvis de er velargumenterede – uanset om de er skrevet af en bruger eller af en af Litteratursidens producenter.

 Jvf. i øvrigt min blog om sitets redaktionelle profil. http://www.litteratursiden.dk/node/92912

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer