06 apr.21

Bogliste

Litterære hoteller

Bøger på listen

En sæson

Af Sylvie Bocqui

En sæson

Sansemættet debutroman om en oldfrueassistent på et fint hotel ved den franske riviera, der mekanisk og intimt går sine runder og tjekker, at alt er i orden.
Læs mere

I køkkenet

Af Monica Ali

I køkkenet

Et restaurantkøkken i London med Gabriel som chef er den originale scene for en stærk multikulturel roman. Da ukraineren Yuri findes død i kælderen starter en kæde af begivenheder.
Læs mere

Døden i Venedig

Af Thomas Mann

Døden i Venedig

En digter og videnskabsmand overvældes af lidenskab for en billedskøm polsk dreng under et ophold i det kolera-ramte Venedig. Originaludgave: 1912 Filmatiseret flere gange bl.a.…
Læs mere

En dråbe i havet

Af Kirsten Hammann

En dråbe i havet

Med 'En dråbe i havet' har Kirsten Hammann skrevet en roman, der for et kort øjeblik kaster ringe i det hav af problemer, der omgiver lille Danmark.
Læs mere

Hvalernes sang

Af Jojo Moyes

Hvalernes sang

Sæt dig behagelig til rette og nyd denne dejlige engelske kærlighedsroman, som udover at fortælle en god historie faktisk også har et budskab.
Læs mere

Hotel Rudolph

Af Malene Kirkegaard

Hotel Rudolph

Med en psykopat af en ægtemand i hælene og et lille barn at tage vare på er Anna på flugt fra sit gamle liv. Men fortiden har det med at indhente nuet.
Læs mere

Ondskabens hotel

Af Stephen King (f. 1947)

Ondskabens hotel

Stephen King er blevet kaldt gysets mester, og han er også en af de mest sælgende forfattere op gennem 80'erne og 90'erne. 'Ondskabens hotel' er skrevet i 1977 og er blevet…
Læs mere