Bog

American royals

Af (
2019
)

Anmeldelse

American royals af Katharine McGee

11 nov.19
AfLene Jensen
Skribent

En rigtig kærlighedshistorie med forviklinger, intriger og jalousi. Sjov, sød og finurlig historie om prinser og prinsesser og deres liv på godt og ondt.

Vi ved jo alle, hvordan det amerikanske monarki opstod, så den forklaring får vi ikke. Vi møder derimod den nulevende kongefamilie – Kongen og dronningen, kronprinsesse Beatrice og tvillingerne prins Jefferson og prinsesse Samantha og følger især den unge generation og ser tilværelsen gennem deres øjne.

Livet som royal er fyldt med fest og farver, men også med pligter, ansvar og kedsommelighed. Som om det ikke var nok, følges alt, hvad de foretager sig, tæt af pressen, så alle ved altid, hvad de royale har gang i, og det er en stor belastning. Faktisk er der nogen, der vælger dem fra som venner netop på grund af den store medieopmærksomhed, og det er jo aldrig sjov at blive valgt fra, især ikke hvis følelserne er til mere end venskab.

'American Royals' er udmærket underholdning, dog synes jeg, den på visse punkter minder for meget om serien Selection af Kiera Cass, Det er synd, for bortset fra det er det en rigtig god ungdomsbog om kærlighed og venskab med et stænk af prinser og prinsesser. Ideen med at USA er et kongedømme er sjov og fungerer rigtig fint.

Sproget er lettilgængeligt, og bogen er hurtigt læst – og ja, jeg har virkelig lyst til at læse videre, jeg er da nødt til at vide, hvordan det går med prinsen og prinsesserne og deres kærlighedsliv.

Hvis man gerne vil læse om prinsesser – ægte eller ej, kan jeg varmt anbefale 'Selection serien' af Kiera Cass, en dystopi som handler om et fremtidigt kongerige i en fremtidig verden.

'American Royals' kan anbefales til alle, der elsker en god kærlighedshistorie uden den helt store dybde og alvor. Ren underholdning og rigtig god hyggelæsning.

Bogdetaljer

Forlag
CarlsenPuls
Oversætter
Betty Frank Simonsen
Faustnummer
47366291
ISBN
9788711902264
Antal sider
439

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser