Bog

Julemandens ønske

Af (
20202
)

Anmeldelse

Julemandens ønske

10 nov.20

En herlig og skæv julehistorie om at mærke efter, hvad man egentlig har brug for og være glad for det, man har.

Hvad ønsker en julemand sig egentlig? Ja, det er jo i virkeligheden et rigtig godt spørgsmål, som julemanden har svært ved at svare på, for han mangler ikke rigtig noget.

'Julemandens ønske' er en moderne, sjov og skæv julehistorie, som både vil fange og underholde voksne og børn fra ca. 5 år og med stof nok til at blive læst mere end en gang.

Julemanden har sindssygt travlt, for det er december, og folk ønsker sig alt muligt. Hans nisser, alfer og 11 børn hjælper med at producere julegaver i en uendelig strøm. Da en af julemandens børn spørger ham, hvad han selv ønsker sig, aner han det ikke. For han mangler jo ikke noget og har alt for travlt til at mærke ordentligt efter.

Juleaften er julemanden helt rundforvirret og har svært ved at koncentrere sig, så han kommer til at kravle ned i de forkerte skorstene med de rigtige gaver og omvendt. En uartig møgunge får en iPad, en tante får en motorsav, og en døv oldefar får en elektrisk guitar. Næste morgen vågner julemanden op i sin seng, som er fuld af alle hans børn og julekonen, og det er måske i virkeligheden den bedste gave i hele verden.

En moderne julehistorie med en nutidig kickboksende julemand med ørering i øret. Historien fortælles i Kim Fupz Aakesons typiske tone med humor, skævhed og et godt letløbende sprog for målgruppen. Men der også sneget sig nogle spændende ord ind, som kan give anledning til en snak, fx fonduesæt, kofanger, klejnsmed og busseronner. Historien ledsages af sjove tegneserielignende illustrationer, der minder om Wulffmorgenthalers streg.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Graphic
Claus Bigum
ISBN
978-87-11-98889-3
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer