Bog

Poulsens pirater (Ill. Thomas Hjorthaab)

Af (
2021
)

Anmeldelse

Poulsens pirater

10 dec.21

Man skal nogle gange passe på, hvad man ønsker sig. Kim Fupz Aakesen er i sit anti-autoritære hjørne.

Knud største ønske i hele verden er at blive pirat. Det er en virkelig dårlig idé, synes hans far. Han vil have, at Knud i stedet skal arve forældrenes store villa i Høng.

For at det ikke skal være løgn, bor der en rigtig pirat i Knuds skab, også selvom hans forældre ikke tror på det. Den næste dag er piraten ikke i Knuds skab, men til gengæld er han inde i stuen. Sammen med en hel flok andre pirater! De drikker rom, renser pistoler og sliber sabler. Far og mor aner ikke hvad de skal gøre. Da piraterne dagen efter stadig ikke er taget til søs, men befinder sig i stuen, hvor de nu ovenikøbet synger sjofle sange om nøgne damer, skærer deres navne ind i dørkarmen og sparker til tingene, har Knuds forældre fået nok! Men hvad skal de dog gøre?

Kim Fupz Aakeson er kendt for at turde tage alle emner op. Denne billedbog er er både tosset, skøn og vildt overdrevet og fyldt med en befriende anarkisme. Thomas Hjorthaabs illustrationer er fyldt med detaljer, der er skæve og sjove og passer virkelig godt til den skøre fortælling, som man kan læse sammen med børn fra ca. 3 år.

Billedbogen er udgivet i samarbejde med Ordblindeforeningen og Læs for livet, der bruger bøger til at skabe social forandring og give udsatte børn og unge gode oplevelser og muligheder for at læse.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Faustnummer
61467092
ISBN
9788702319309
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer