Bog

Vitello rejser på charterferie

Af (
2020
)

Anmeldelse

Vitello rejser på charterferie af Kim Fupz Aakeson

24 jun.20

Tag med på charterferie til syden, hvor ubegrænset spilletid i flyet, fri adgang til is og pool er sagen for Vitello, der selvfølgelig kommer galt afsted allerede i lufthavnen.

’Vitello rejser på charterferie’ er billedbog nr. 21 i den populære serie om drengen Vitello fra rækkehuset ved ringvejen og alle hans herlige og ukuelige påfund. I denne historie har papfar Gregers inviteret Vitello og hans mor på en uges all inclusive ferie til Gran Canaria.

Vitello er ellevild, for det er første gang han skal på en ægte ferie til et fremmed land med alt, hvad det indebærer. Han skal have lavet et pas, pakke kuffert, og ud til lufthavnen og prøve at flyve, og når man kender Vitello, så ved man, at det bliver alt andet end kedeligt. Lufthavnen er et sandt slaraffenland med spændende mennesker overalt, og da Vitello hører sit navn i højttaleren, synes han blot, det er sejt, at lufthavnen ved, han er kommet. Det bliver endnu bedre, da de ankommer til hotellet på Gran Canaria, og Vitello får sit all inclusive-armbånd på, for det betyder fri adgang til softicemaskinen. Men måske er det alligevel ikke en god idé at springe vaflen over og bare sætte munden under hanen? Vitello ender selvsagt også med at give hotellets livredder kamp til stregen i swimmingpoolen.

Med Vitello er der aldrig noget, der går helt som planlagt, og han er som altid energisk og fuld af gode idéer, der bringer ham i vanskeligheder. Historien formidler med den sædvanlige charme og humor, hvor krævende det - for voksne - kan være at rejse med mindre børn, mens de yngste kan spejle sig i alt det, der vækker begejstring ved all inclusive ferieformen. Som altid er det Niels Bo Bojesen, der står bag den velkendte udtryksfulde og levende streg.

Et sikkert og oplagt højtlæsningshit til ferien for både små og store.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Graphic
Niels Bo Bojesen
ISBN
978-87-02-29711-9
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer