Bog

Fra alle os til alle jer - alle klassikerne fra Disneys Juleshow

Af (
2019
)

Anmeldelse

Fra alle os til alle jer - alle klassikerne fra Disneys Juleshow af Walt Disney

26 okt.19

Med denne Disney-samling får vi hele historien om syv af de kendte figurer fra Disneys Juleshow.

Juleaften begynder først rigtigt, når Disneys juleshow toner frem på TV om eftermiddagen. I juleshowet møder man de klassiske Disney-figurer i udvalgte scener. I denne samling, der består af syv historier, kan man høre hele historien om de elskede Disney-figurer. Har I børn eller barnlige sjæle derhjemme, kan jeg ikke forestille mig noget mere oplagt end at læse historierne i juleferien eller i løbet af december som optakt til juleshowet.

Kom med Peter Pan og Wendy til Ønskeøen, eller forvild jer ud på farlige eventyr med Pinocchio og Lady og Vagabonden. Aristocats må overleve mange forhindringer ude i den store verden, før de finder hjem og får hinanden. Og lille Bambi lærer om livets farer og om at stå på egne ben. Askepot og Snehvide svigtes af deres onde stedmødre og må gennemgå mange prøvelser, før de endelig får deres prins. Som i alle klassiske eventyr, må også Disneys karakterer igennem en række prøvelser mod selvstændiggørelse, og det gode sejrer selvfølgelig altid i Disneys glitrende univers.

Disneys tegnefilm er flere gange udkommet i bogform med historier i varierende længde. I denne samling er historierne overkommelige, og det tager i omegnen af 10 minutter at læse hver historie højt. Historierne ledsages selvfølgelig af de originale charmerende illustrationer fra tegnefilmene. Et plus ved denne bog er netop, at den samler de velkendte historier fra Disneys juleshow i ét værk, og at omslaget med Jesper Fårekylling sender en direkte hilsen til vores allesammens elskede Disney Juleshow.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Faustnummer
978-87-11-90400-8
ISBN
9788711904008

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer