Bog

Lille Pinds juleønske

Af (
2019
)

Anmeldelse

Lille Pinds juleønske af Elvira Fragola

10 nov.19

Lille Pinds mor er blevet syg, og julen er i fare for at gå i vasken. Heldigvis er der andre, der gerne vil hjælpe. Sød og hjertevarm julehistorie om hjælpsomhed og juleglæde.

Det er lillejuleaften, og pindsvineungen Lille Pinds højeste ønske er, at der kommer julesne. Da Lille Pind står op næste dag, er den smukkeste hvide sne faldet, men juleaftensmorgen er slet ikke, som den burde være. For Pindemor er ikke i gang med juleforberedelserne i køkkenet. Hun ligger syg i sengen, og Lille Pind bliver helt tung om hjertet, for hvad nu med julemaden, juletræet og julegaverne? Hun beslutter sig for at tage sagen i egen pote og traver derfor ud til alle skovens dyr og beder om hjælp.

Lille Pind besøger både Rødkælken, Skovmusen, Haren og Egernet, og dyrene deler gavmildt ud, og snart er Lille Pinds kælk læsset med de dejligste julesager. Så kan det alligevel blive en dejlig juleaften.

Elvira Fragola har skrevet en vidunderlig og hjertevarm julehistorie om det, som julen i bund og grund handler om; næstekærlighed, gavmildhed og hjælpsomhed. Det er en sød, rolig og eftertænksom fortælling, som både i tekst og tegninger oser af julestemning og -glæde. Illustrationerne er smukke, klassiske og sødmefyldte, og der er masser af hyggelige og skønne detaljer at gå på opdagelse og drømme sig væk i.

Lille Pind er slet ikke til at stå for, og heldigvis er det også muligt at høre mere om hende i Lille Pinds puttetid. Begge bøger passer til højtlæsning fra 2 år.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
ISBN
978-87-406-5872-9
Antal sider
60

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer