Bog

På jagt efter julemandens gaver

Af (
2020
)

Anmeldelse

På jagt efter julemandens gaver

11 dec.20

Finurlig og hyggelig findebog inviterer indenfor i forskellige børns hjem sammen med julemanden for at aflevere julegaver.

Det er jul, og julemanden har travlt, for der er en masse gaver, der skal bringes ud. Han besøger fem forskellige hjem på sin nattetur gennem byen, men han er lidt klodset, så gaverne lander her og der. Børnenes ønskesedler er heldigvis tegnet ind i illustrationerne, så nu kan den store jagt på gaverne begynde. Der er både bamser, robotter, slikkepinde, skibe, kuglebaner og rutsjebaner og meget andet, der skal findes rundt omkring i de forskellige hjem.

Til hvert opslag er der en række spørgsmål, der får handlingen til at skride fremad, og som kan sætte findelegene i gang. Illustrationerne består af store, flotte og detaljerige tværsnit af de forskellige huse, som julemanden besøger, og derfor er der nok at gå på opdagelse i. Ud over gaverne er der tre mus og nogle duer, der gemmer sig på hvert opslag, og der er billeder på væggene, der skifter udseende undervejs. Når man er færdig med de stillede opgaver, er det oplagt selv at lede videre og finde på nye ting, der skal opdages.

Bogen giver rig mulighed for at få trænet ordforråd, farver og evnen til at tælle samtidig med, at julestemningen nok skal indfinde sig.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Gry Kappel Jensen
ISBN
978-87-406-6207-8
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer