Bog

Det gamle egetræ og fødselsdagsfesten : I naturens vidunderlige verden

Af (
2023
)

Anmeldelse

Det gamle egetræ og fødselsdagsfesten

14 sep.23

Charmerende findebog om årets gang i naturen og egetræets 500 års fødselsdag.

Følg med i årets gang i skoven og dyrenes fest for det gamle egetræ. Bogen vrimler med søde dyr og finde- og tælleopgaver, medtager fakta om naturen og inspiration til at holde skovfest. Fortalt på rim og med fortryllende illustrationer er denne findebog en sand fornøjelse at fordybe sig i.

Det gamle egetræ i skoven fylder 500 år, og bjørnen planlægger en fødselsdagsfest, hvor skovens mange dyr hjælper til med forberedelserne. Der skal sendes invitationer ud, laves gaver, sange og sjove aktiviteter. Da programmet er klar, kan festen begynde. 

De fortryllende og detaljerede illustrationer er fulde af nuttede dyr, og Lotte Sallings rim ligger som altid godt i munden. Bogen formidler også fakta om træer og kommer med en fantastik god ide til at skabe glæde og ejerskab for naturen: Læseren opfordres til at udse sig ét løvfældende træ i naturen og tænke på det som en ven. Bogen slutter med inspiration til at holde en skovfest ligesom dyrene med forslag til menu, naturlige dekorationer, aktiviteter, miljøvenlige gaver og meget mere.

Findebøger er altid et hit, for de gode til at engagere læseren og skærpe opmærksomheden. Samtidig understøtter bogen udviklingen af ordforrådet og at tælle. Opgaverne er forholdsvis lette og vil appellere til børn fra 3-4 år. Der er til lang tids fornøjelse i denne skønne bog, som kan findes frem igen og igen.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Lotte Salling
Faustnummer
136992384
ISBN
9788727024189
Antal sider
36

Artikel

Findebøger

Børn elsker findebøger - Her er 3 bud på gode findebøger med forskellig sværhedsgrad.
Læs mere

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer