Bog

Smådyrenes verden

Af (
2021
)

Anmeldelse

Smådyrenes verden

13 okt.21
AfAnnie Christensen
Skribent

Flot og indbydende fagbog tager børnene med ind i de hvirvelløse dyrs forunderlige verden og fortæller, hvorfor insekter og andre smådyr er vigtige for klodens fremtid.

Hvirvelløse dyr er fantastiske og findes overalt, også der hvor vi mennesker bor, men fordi de er så små, er det ofte dyr, vi overser. Det ændrer ikke på, at disse smådyr er uhyre vigtige for deres omgivelser. Mange tænker på smådyr som insekter, men der findes virkelig mange arter af hvirvelløse dyr som f.eks. edderkopper, tusindben, bænkebidere, snegle og orme. Faktisk udgør hvirvelløse dyr hele 97 procent af jordens dyr, og fælles for dem er, at de ingen rygsøjle har.

Bogen er inddelt i fem kapitler og kommer både omkring grupper af hvirvelløse dyr, deres kendetegn, adfærd, levesteder og uundværlige samspil med verden omkring dem. Det er en lækker udgivelse, som man kan gå på opdagelse i igen og igen. Hvert opslag er indbydende sat op, og illustrationerne er en elegant blanding af flotte naturfotos og tegnede billeder i smukke, naturlige farver. Der er mange imponerende nærbilleder, som giver mulighed for at se smådyrenes særprægede og fascinerende udseende i detaljer, samt myldrebilleder man kan udforske.

Du kommer til at se på smådyr på en helt ny måde, og bogen kan varmt anbefales til natur- og dyreglade familier. Den kan læses højt fra ca. 7 år og selvlæses fra ca. 10 år.

Bogdetaljer

Forlag
Gads Børnebøger
Oversætter
Leif Schack-Nielsen
Faustnummer
38861018
ISBN
9788762737112
Antal sider
80

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser