Bog

Tæl dyrene i mit træ

Af (
2019
)

Anmeldelse

Tæl dyrene i mit træ af Peggy Nille

08 jan.20

Peggy Nille har skabt endnu en utrolig smuk myldretællebog, som er en sand fornøjelse for alle at kigge i.

Forfatter og illustrator Peggy Nille er meget fascineret af naturen. I denne bog viser hun endnu engang, at denne fascination er det væsentlige i hendes bøger. På hvert opslag ser man træer, der myldrer af liv. Både klatrende katte, fugle, som hviler sig, eller kamæleoner i forskelligt antal, helt op til 64 stk., som klatrer imellem de farvestrålende frugter.

Vi får for eksempel at vide, at der er 28 æbler i træet, og man skal tælle, hvor mange egern der gemmer sig imellem træets grene. I et træ med ni oliven, skal man tælle sommerfuglene, der også sidder i træet.

Forfatter og illustrator Peggy Nille skaber meget smukke bøger med en masse detaljer. Farverne er klare og indbydende og indeholder en masse dynamik, der gør læseren i godt humør og leder tankerne hen på sol og sommer. Som i sine foregående bøger ’Skjult i en drøm’, ’Skjult i havet’ og ’Skjult i junglen’ finder hun sin inspiration i naturen, og hun arbejder med mange forskellige materialer.

Der findes et hav af forskellige bøger, man kan gå på opdagelse i, men i Peggy Nilles myldrebøger er der ikke kun en masse at se på,  man bliver aldrig træt af at læse dem.

'Tæl dyrene i mit træ' er en virkelig dejlig bog, som børn kan kigge i selv fra femårsalderen, men den er endnu hyggeligere at kigge i sammen.

Bogdetaljer

Secondary title
En myldrebog
Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
ISBN
978-87-7161-665-1
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer