Bog

Der er insekter overalt

Af (
2021
)

Anmeldelse

Der er insekter overalt

06 dec.21

Denne bog er med sine livagtige og kunstneriske illustrationer en del af en ny bølge af fagbøger, der hylder verdens insekter.

Insekter tilhører arten leddyr, som er kendetegnet ved at have et ydre skelet. Leddyr overgår ift. artsantal alle de andre dyregrupper på kloden tilsammen, og de lever både under jorden, i luften, i vandet samt på vores hud. De har seks eller flere ben og har eksisteret siden deres forfædre kravlede på land for ca. 480 mio. år siden. Bogen er fyldt med fakta om de mange insekter. Heldigvis er der kommet fokus på insekter, og bogen slutter med gode og brugbare råd til, hvordan vi kan passe bedre på dem.

Umiddelbart ser insekter små og temmelig simple ud, men i virkeligheden er de på flere måder yderst komplicerede, og de har desuden en altafgørende betydning for alt liv i verden. De er til evig undren og fascination for os mennesker, og bogen tilskynder en dybere forståelse af insekternes forunderlige verden.

Lily Murray har altid fundet på historier. Som forfatter har hun fortsat sine historiefortællinger, og hun har skrevet flere både fag -og skønlitterære bøger. Britta Teckentrup er en utrolig dygtig illustrator, og hendes billeder er en blanding af collage og tegning. En teknik der får illustrationerne til at blive levende, og bogens samlede udtryk er meget inviterende. Forsiden er sanselig, og man har lyst til at ae den pga. de smukke udstansede insekter i guld og skønne farver. En meget spændende bog til børn fra ca. 4 år og deres forældre.

Bogdetaljer

Forlag
Mammut
Oversætter
Jonas Rosendahl
Faustnummer
61713751
ISBN
9788794214018
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer