Bog

Mareridt & monstre for fuld udblæsning

Af (
2022
)

Anmeldelse

Mareridt og monstre for fuld udblæsning

22 jun.22

Peggy Nilles billedbog er fyldt med skønne monstre, som gemmer sig på de farvestrålende og detaljerede sider. Rigtig god jagt!

En lille dreng drømmer, at han er midt i sit livs mareridt, hvor der er øjne allevegne i den mørke skov. Pludselig bliver alle øjnene til hæslige monstre, og den lille dreng mærker, hvordan lodne poter griber fat i ham! Han bliver taget med til en mørk grotte, der er fyldt med væmmelige væsner, og han er rædselsslagen. Måske skal han koges i den store gryde? Men nu tager historien en noget anden drejning.

Peggy Nille har denne gang fortalt en historie om, at ting ofte ikke er så frygtelige, som vi tror, og bogen bekræfter, at et lille gys faktisk kan være ret dejligt. Desuden er monstrene ikke så slemme, og man præsenteres også for en mangfoldighed af skabninger og vilde landskaber. Bogen er en poetisk fortælling, hvor man skal lede efter forskellige elementer på siderne, mens man læser.

Findebøger er en skøn opfindelse, som kombinerer læsning med leg, og i dette tilfælde også med stor grafisk nydelse. Endnu en smuk og utrolig fin billedbog fra Peggy Nille til børn fra ca. 5 år. 

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
Faustnummer
62523778
ISBN
9788775660667
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer