Bog

Anders Kofoeds store bog om naturen

Af (
2019
)

Anmeldelse

Anders Kofoeds store bog om naturen : 250 fantastiske dyr og planter du finder i den danske natur af Anders Kofoed

06 maj.20

Flot guidebog med 250 dyr og planter fra Danmarks smukke natur. I haven, parken eller ved søen venter der enestående oplevelser for hele familien.

Anders Kofoed er kendt fra Go' Morgen Danmark, hvor han ofte har gæstet programmet som dyreekspert. Han er uddannet biolog og elsker naturen omkring os. Det mærkes tydeligt i denne rigt illustrerede bog, som er den perfekte guide til Danmarks plante- og dyreliv, som det udspiller sig lige der, hvor vi bor.

Med sin smittende entusiasme og enorme viden fortæller Anders Kofoed på en både sjov og relaterende måde om fugle, biller, tudser, snegle, pindsvin, egern, edderkopper og andre insekter, fisk, salamandre og mange andre dyr, og om hvordan deres dramatiske livscyklus udfolder sig i de enkelte biotoper.

’Anders Kofoeds store bog om naturen’ er inspirerende og lærerig læsning i øjenhøjde, og der vil med stor sikkerhed blive afsløret en hemmelighed eller to om Danmarks natur, som du ikke kendte til.

Rent praktisk er bogen inddelt i fire dele: haven, byen, skoven og søen. Forfatteren har derfra yderligere inddelt bogen i de tre sæsoner forår, sommer og vinter. Efterår er for dyre- og planteliv nemlig ikke en ’rigtig’ sæson, men kan i stedet splittes op i sensommer og førvinter.

Hver art har sit eget helsides opslag, og bogen indeholder desuden en række spændende temaer, der giver enorm lyst til straks at springe ud i naturen, men også til at værne om den og forstå dens skrøbelighed, hvis vi ikke passer på godt på den.

Spring ud i det og kom ud i Danmarks vilde natur – med denne bog i hånden er du godt på vej.

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Faustnummer
47020522
ISBN
9788711694992
Antal sider
357

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer