Bog

Væk i vrimlen - dinosaurer

Af (
2019
)

Anmeldelse

Væk i vrimlen - dinosaurer af Kirsteen Robson

20 dec.19

Gå på opdagelse og løs sjove opgaver sammen med flotte, legesyge og farverige dinosaurer og andre fortidsdyr.

Dinosaurer er populære hos børn, og i denne indbydende myldrebog er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt dem. Bogen består af i alt 14 opslag, hvor der skal løses finde- og tælleopgaver af forskellig karakter. Opgaverne sættes i gang i form af spørgsmål, der er fremsat af dyrene selv i små, hvide talebobler, og der er også findeopgaver på for-, bag- og titelside.

Illustrationerne er fyldt med smukke og livlige dinosaurer, der er inddelt i arter og farver, hvilket skaber et flot og farvestrålende udtryk. Dinosaurerne står, flyver, leger eller svømmer side om side, og de foretager sig også sjove ting, som hører menneskeverdenen til. F.eks. at spise med gaffel, gå med støvler, hente pizza eller tage neglelak på.

Bogen giver mulighed for at træne ordforråd, farver og tal på en humoristisk og underholdende måde, og når man er færdig med de stillede opgaver, er det oplagt at lede videre og finde på egne historier og nye ting, der skal opdages. Løsningerne til de trykte opgaver er angivet bagerst i bogen.

I samme serie findes også Væk i vrimlen – Zoo.

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
ISBN
978-87-7161-644-6
Antal sider
29

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer