Bog

Træhyttefinalen

Af (
2022
)

Anmeldelse

Træhyttefinalen

26 jan.23

Vidunderlig myldrebog tager børnene med jorden rundt i trætoppenes mageløse og eventyrlige univers.

Kom med på opdagelse i fantasifulde træhytter i hjertet af syv ikoniske og majestætiske træer, der hver repræsenterer et land. Rejsen går fra den mexicanske sumpcypres og kamfertræet i Japan til figentræet i Australien, og videre fra baobabtræet i Afrika til det libanesiske cedertræ og pinjetræet i Grækenland. Du kommer også forbi egetræet i Sherwoodskoven, der siges at have været gemmested for selveste Robin Hood.

Rejseguiden er en trane, der flyver rundt til de århundrede gamle træer og deres magiske træhytter. Der skal kåres en vinder blandt dem, og det skal læserne hjælpe med. Det er ikke nogen let opgave, for hver af de syv træhytter er bygget med stor opfindsomhed, detaljerigdom og kærlighed til leg. Farverne, lyset og stemningen i hver træhytte er fantastisk, så man helt drømmer om at være der selv.

Alle syv træer præsenteres med karakteristika og en tegning af frø og blade. Derefter følger et dobbeltopslag, der udfolder den pågældende træhytte. Der er fyldt med børn, der udforsker, leger og læser i huler og gange, på stiger og gynger, i elevatorer, hængekøjer og rutsjebaner. Hvert træ har også sit eget særlige dyreliv, og illustrationerne er vidunderlige at gå på opdagelse i. Der er så meget at observere i mylderet af børn og dyr i leg, og bogens store format sætter illustrationerne i et fantastisk perspektiv.

Bogdetaljer

Forlag
Gads Børnebøger
Oversætter
Julie Rotne
Faustnummer
134362308
ISBN
9788762741867
Antal sider
44

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer