Bog

Elmer - kig og find

Af (
2018
)

Anmeldelse

Elmer - kig og find af David McKee

04 feb.19

I denne enkle og fine myldrebog kan barnet gå på opdagelse og løs sjove opgaver sammen med den glade, ternede elefant Elmer.

Elmer er en farverig og ternet elefant, der er fuld af sjov og godt humør. Denne myldrebog inviterer på eventyr sammen med Elmer og alle hans venner. Der er i alt ni opslag, hvor der skal løses enkle finde- og tælleopgaver af forskellig karakter. F.eks. skal læseren finde den mariehøne, der har flest pletter eller den flodhest, der tager sig en lur. Bogen giver mulighed for at få trænet ordforråd, farver og forskellige dyrearter på en sjov og underholdende måde.

Bogens sider er i kraftigt og holdbart pap, så små børnehænder selv kan bladre i dem. Illustrationerne er fyldt med smukke og glade dyr fra Elmers kendte og farvestrålende univers. Der er mange detaljer at gå på opdagelse i, hvilket også gør det muligt selv at finde på flere opgaver. Løsningerne til de stillede opgaver er angivet på bogens sidste opslag.

Den første bog om den herlige, ternede elefant Elmer udkom i 1989, og siden er det blevet til over ti pege-og billedbøger om den populære elefant, der med sine mange farver og anderledes udseende viser, at det er helt okay at være forskellige.

Bogdetaljer

Forlag
Bolden
Oversætter
Fanny Bruun
ISBN
978-87-7205-114-7
Antal sider
20

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer