Bog

Hvis du skal en tur i skoven

Af (
2021
)

Anmeldelse

Hvis du skal en tur i skoven af Rachel Piercey

11 maj.21
AfAnnie Christensen
Skribent

Sød og charmerende findebog inviterer indenfor i skoven med årstidernes skiften som baggrundskulisse.

Der sker mange finurlige og sjove ting ude i skoven, hvor forskellige dyr har travlt med alverdens gøremål. De bygger reder, gør rent, rutsjer og leger, går i skole, fejrer fødselsdag, holder picnic, står på ski og meget andet. Dyrene myldrer rundt på de fine, detaljerede illustrationer, der både viser livet over og under jorden med udførlige tværsnit af træstammer og huler.

På hvert opslag er der rim, der sætter historierne i gang, og findeopgaverne er sat op i overskuelige lister. Der er en masse at kigge på og snakke om, og når man er færdig med de stillede opgaver, er der rig mulighed for at lede videre og finde på nye ting og dyr, der skal opdages. De søde og charmerende dyr er alle menneskeliggjorte med tøj, udstyr og møblerede hjem, og det nuttede og indbydende skovunivers kan lede tankerne hen på Beatrix Potters historier om Peter Kanin.

Myldrebøger er altid populære, og i denne får børn fra 3-årsalderen mulighed for at træne både ordforråd, farver, årstider og forskellige dyrearter på en hyggelig og underholdende måde.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Camilla Schierbeck
Faustnummer
38718827
ISBN
9788711991565
Antal sider
44

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser