Bog

Væk i vrimlen - zoo

Af (
2019
)

Anmeldelse

Væk i vrimlen- Zoo af Kirsteen Robson

13 nov.19

En stor og meget smuk findebog, hvor man kan møde alle dyrene, der bor i zoologisk have.

'Væk i vrimlen - Zoo' indeholder flotte, farverige opslag, som man kan få lang tid til at gå med at gå på oplevelse i. Man kommer rundt i zoologisk have og ser giraffer, tukaner, aber, delfiner, flamingoer, flodheste, krokodiller, tigre, løver, kænguruer, kamæleoner og mange andre dyr.

På hvert opslag er der mange skægge ting både at tælle, kigge efter og snakke om. Man skal bla. finde en pingvin på snowboard, pege på noget langt og mønstret, som ikke er en slange, i et virvar af slanger i alle mulige længder og mønstre, finde liggende dromedarer med grønne dækkener, blandt enormt mange andre dromedarer, finde delfinen med muslingehalskæden, mellem de mange andre delfiner.

En virkeligt smuk findebog i de smukkeste farver med de gladeste og flotte dyr. Man kan få timer til at gå med at kigge i bogen sammen eller for sig selv. Bagerst i bogen er der løsningsforslag til alle gåderne, men jeg er sikker på, at hvis man bruger lidt tid på at undersøge de smukke illustrationer, vil man selv kunne løse gåderne uden hjælp. 

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
Graphic
Gareth Lucas
ISBN
978-87-7161-641-5
Antal sider
29

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer