Bog

Pigen fra Brooklyn

Af (
2018
)

Anmeldelse

Pigen fra Brooklyn af Guillaume Musso

16 apr.18

Formidabel fransk fiktion om parforholdets hemmeligheder. Guillaume Musso giver den gas i sin romantiske og spændende pageturner.

Raphaël og Anna er forlovede og har kun kendt hinanden i seks måneder, de er meget forelskede og har planer om at blive gift. På en miniferie i Sydfrankrig udspørger Raphael Anna om hendes fortid. Han fornemmer, at hun bærer på en mørk hemmelighed. Hårdt presset viser hun ham et billede af forkullede lig, det får ham til at spæne ud af døren i choktilstand. Han fortryder dog og vender tilbage, men nu er Anna væk. Raphaëls søgen efter Anna afslører mange hemmeligheder, og det bliver farligt for alle involverede.

Med Musso skal man ikke vente længe på at få action. Det er som at gå på pubcrawl med en flok studerende på rus-tur. Efter hvert informations-shot bliver man sammen med bogens personer mere og mere manisk for at finde ud af sandheden om Anna. Forfatteren har igen valgt at blande romantik med et komplekst krimiplot. Jeg kan kun sige, at det virker, hver gang. Hvert kapitel starter med et citat fra en kendt forfatter, der varsler stemningen i den følgende tekst.

Jeg er vild med sceneskiftet fra Paris til New York, og man fornemmer, forfatteren kender begge byer indgående. Der er fart på, masser af cliffhangers og action. Det er en bog der vil appellere til mange. Jeg er begejstret og glæder mig til næste romatiske-action-thriller fra Musso.

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Oversætter
Anders Juel Michelsen
Faustnummer
53991076
ISBN
9788711568910
Antal sider
399

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer