Bog

Jagttegn

Af (
2024
)

Anmeldelse

Jagttegn

25 mar.24

Ulrik Torp er endnu engang både godt og underholdende selskab i femte del af Niels Krause-Kjærs højaktuelle spændingsserie.

Udgivelsesfrekvensen for Niels Krause-Kjærs serie om den midaldrende journalist Ulrik Torp er heldigvis stigende. Det er kun et år siden, at den seneste udkom i form af Nedsmeltning, der handlede om ekstrem klimaaktivisme.

I 'Jagttegn' har Ulrik Torp, der de sidste ti år har været prekært ansat siden fyringen på Dagbladet, landet et vikariat som lektor på journalisthøjskolen i Aarhus. Umiddelbart ikke så tilfredsstillende for en ærkekøbenhavner, men et sted skal pengene jo komme fra, særligt når ens bedre halvdel også gerne vil have stabile boligforhold. Netop dette forhold kommer til at spille en stor rolle i romanen, hvilken vil jeg selvfølgelig ikke afsløre.

Denne gang er der ugler i mosen i den magtfulde kreds, der deltager i en fasanjagt, som afholdes af selveste Kronprinsen. Der er lagt op til en magtkritisk boren i lyssky forhold hos den politiske og økonomiske elite, alle hvide mænd, som bliver inviteret til den slags eksklusive jagter.

Jeg kan i den grad anbefale endnu en politisk spændingsroman om Ulrik Torp, der måske endelig får vendt sin nedtur i livgivende selskab med sin lidt dystre, unge journalistkollega Emma og journalistholdet fra skolen i Aarhus. 

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt og Ringhof
Faustnummer
137938456
ISBN
9788727021409
Antal sider
298

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer