Bog

Det bliver i familien

Af (
2024
)

Anmeldelse

Det bliver i familien

18 mar.24

Britt Tippins skriver let og ubesværet, og det er ingen sag at blive opslugt af hendes thriller, som mere end en gang tager en uventet drejning.

'Det bliver i familien' er en psykologisk thriller om familie, hemmeligheder og hvor langt man vil gå for at beskytte sine nærmeste. En underholdende pageturner uden for mange dikkedarer, som man suser lige igennem.

Rebecca lever en dejlig tilværelse som romanceforfatter og med ægtemanden Jonas, mens den voksne datter, Nicoline, er startet på lægestudiet. Det har dog ikke altid været bekymringsfrit, for Nicoline led i teenageårene af en svær spiseforstyrrelse, og Rebecca følte sig nødsaget til at tage lyssky midler i brug for at rejse kapital til datterens behandling. 

Da Rebecca og Jonas skal fejre bryllupsdag med middag og hotel, aflyser Jonas i sidste øjeblik til Rebeccas store skuffelse, og hun ender med at tilbringe aftenen med en fremmed og lette sin samvittighed. Da datteren ugen efter præsenterer sin nye flotte kæreste for forældrene, er mødet med den nye svigersøn et chok og noget, der risikerer at rive tæppet væk under Rebeccas privilligerede tilværelse. Det bliver starten på en dominoeffekt af begivenheder, hvor Rebecca mere end en gang må træffe nogle dristige og umoralske valg.

Miljøet er dejligt genkendeligt og centreret om en dansk middelklassefamilie. Tempoet er roligt, og det er befriende med en thriller uden for mange fortællemæssige greb til at holde læseren fanget. Rebecca er som mor og hustru let at spejle sig i, og det er ikke svært at finde forståelse for det dilemma, hun er havnet i, og som truer med at afsløre ikke en men flere hemmeligheder og umoralske valg.

Bogdetaljer

Forlag
People's
Faustnummer
138075133
ISBN
9788775935550
Antal sider
302

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer