Profil
AfHanne Guldhammer Møller

Medlem i

9 år 10 måneder
Kan altid anbefale dig en god krimier, en sjov chick-litt, og en skæv roman.
Er mest vild med de nordiske og engelske forfattere.
Jeg elsker også fagbøger om mad, bolig og livsstil. Bruger og sluger dem som et ugeblad. Jeg læser ikke mange digte, men når jeg gør, bliver jeg ofte rørt af hvor meget der kan stå på få linjer.
Jeg er bibliotekar ved Mariagerfjord Bibliotekerne. Jeg brænder for litteraturen og hvor vigtig den er for fordybelse, den personlige udvikling også her i det 21. århundrede.

Anmeldelser af Hanne Guldhammer Møller

Eksodus

Et vanvittigt skræmmende plot om et terrorangreb på Danmark pakket ind i forfatternes trang til at fortælle udsatte menneskers historier i alt for mange detaljer.

Heksen

Forbandelse og velsignelse flyder gennem slægterne, og grusomme hændelser giver et dystert billede af den tid, vi lever i. Fjälbäcka-fans vil også elske ’Heksen’.

Arkimedes

Karrierekvinden Malene er vokset ud af en traumatisk barndom i Nakskov og er netop blevet direktør for Hjælp Barnet. Men en opvækst præget af vold, misbrug og voksnes svigt…

Hjemløs

To drab og en bortførelse blandt hjemløsemiljøet i Kildeparken i Aalborg må have en sammenhæng, som Rigspolitiets drabstaskforce med Kristian Swane i spidsen tilkaldes for at løse.

Hævn

En otteårig pige forsvinder en efterårsdag og efterlyses af politiet. En teenagers mærkelige spådom dukker op i en tidskapsel, der blev forseglet og gravet ned ti år…

Tørst

I den nyeste krimi af Jo Nesbø, ’Tørst’, sker der endnu engang uhyggelige ting i den norske hovedstad, Oslo. En ellers rolig periode afbrydes brat af en usædvanligt blodtørstig…