Profil
AfHanne Guldhammer Møller

Medlem i

8 år 4 måneder
Kan altid anbefale dig en god krimier, en sjov chick-litt, og en skæv roman.
Er mest vild med de nordiske og engelske forfattere.
Jeg elsker også fagbøger om mad, bolig og livsstil. Bruger og sluger dem som et ugeblad. Jeg læser ikke mange digte, men når jeg gør, bliver jeg ofte rørt af hvor meget der kan stå på få linjer.
Jeg er bibliotekar ved Mariagerfjord Bibliotekerne. Jeg brænder for litteraturen og hvor vigtig den er for fordybelse, den personlige udvikling også her i det 21. århundrede.

Anmeldelser af Hanne Guldhammer Møller

Eksodus

Et vanvittigt skræmmende plot om et terrorangreb på Danmark pakket ind i forfatternes trang til at fortælle udsatte menneskers historier i alt for mange detaljer.

Heksen

Forbandelse og velsignelse flyder gennem slægterne, og grusomme hændelser giver et dystert billede af den tid, vi lever i. Fjälbäcka-fans vil også elske ’Heksen’.

Arkimedes

Karrierekvinden Malene er vokset ud af en traumatisk barndom i Nakskov og er netop blevet direktør for Hjælp Barnet. Men en opvækst præget af vold, misbrug og voksnes svigt…

Hjemløs

To drab og en bortførelse blandt hjemløsemiljøet i Kildeparken i Aalborg må have en sammenhæng, som Rigspolitiets drabstaskforce med Kristian Swane i spidsen tilkaldes for at løse.

Hævn

En otteårig pige forsvinder en efterårsdag og efterlyses af politiet. En teenagers mærkelige spådom dukker op i en tidskapsel, der blev forseglet og gravet ned ti år…

Tørst

I den nyeste krimi af Jo Nesbø, ’Tørst’, sker der endnu engang uhyggelige ting i den norske hovedstad, Oslo. En ellers rolig periode afbrydes brat af en usædvanligt blodtørstig…
 • Mens vi venter på sommer

  Det lille bageri på strandpromenaden

  Charmerende underholdningsroman, der med sin forudsigelige handling og søde hovedperson vil gå rent ind hos læsere, der holder af romantiske forviklinger.
  Læs mere

  Forårsjagt

  Af Emma Hamberg

  Forårsjagt

  Hambergs tredje roman om Rosengädda er som sædvanlig pivende urealistisk men underholdende og morsom at læse.
  Læs mere

  Ønskelisten

  Af Grégoire Delacourt

  Ønskelisten

  Tænk, hvis du vandt i Lotto! Poetisk og tankevækkende lille fransk roman om drømme, kærlighed og svigt.
  Læs mere

  Majorens sidste forelskelse

  Med den typiske engelske landsby som scene leverer den debuterende forfatter en helt igennem fremragende og velskrevet historie om den sene kærlighed, livets værdier og døden.
  Læs mere

  Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd

  Sympatisk men desværre også lidt kedelig roman om en ældre herres pilgrimsrejse gennem England for at besøge en gammel ven, der ligger for døden.
  Læs mere

  Et hus i Toscana

  Af Frances Mayes

  Et hus i Toscana

  Den amerikanske forfatter Frances Mayes købte i 1989 et faldefærdigt hus i Toscana - I en blanding af hverdagsbetragtninger, toscansk lokalhistorie og opskrifter fra det…
  Læs mere

  Det litterære apotek

  Fremragende og velskrevet feelgod-roman om den store kærlighed, livet og døden. Uanset hvilke bøger man plejer at læse, så bør man unde sig at give denne bog en chance.
  Læs mere

  Historien om A. J. Fikrys liv

  Af Gabrielle Zevin (f. 1977)

  Historien om A. J. Fikrys liv

  Varm og humoristisk feel-good roman om den nørdede og lidt stakkels boghandler i et lille farverigt lokalsamfund i New England. En hyggelig læseoplevelse uden skarpe kanter.
  Læs mere

  Feriegæsterne

  Af Emma Straub

  Feriegæsterne

  Velskrevet og medrivende sommerroman om en familie i kærlighed og krise fortalt med masser af varme og humor. Perfekt til ferielæsningen.
  Læs mere