Bog

Opkald fra en Engel

Af (
2016
)

Anmeldelse

Opkald fra en Engel af Guillaume Musso

05 sep.16

Her er den bog, jeg har ventet på at læse. Romanen er et kalejdoskop af litterære genrer. Komedie, kærlighed, krimi og masser af skønne klicheer. Underholdning i topklasse.

Først en advarsel: Begynd ikke at læse denne bog, før du har en fridag. Får du først begyndt, vil du ikke kunne lægge den fra dig igen. Romanen er et mix mellem ’Hundredefods rejsen’ og ‘Da Vinci koden’. Der er gastronomi, blomster, kærlighed og hårdt pumpet action. Simpelthen noget for enhver smag.

Vi begynder i JFK-lufthavnen i New York, hvor en kvinde og en mand støder sammen og taber alt, hvad de har i hænderne. Madeline og Jonathan har aldrig mødt hinanden før. Frustrerede og lidt uforskammede over for hinanden samler de deres ting op fra gulvet, og i forvirringen får de forbyttet deres mobiltelefoner. Mobiltelefonerne har nærmest en birolle i bogen. De er en del af dig, for hvem har ikke intime detaljer, billeder og private apps og filer? Du kan spores, kontaktes og er du uheldig, kan man finde dine ”dirty little secrets”.

Da Madeline og Jonathan opdager fejlen, er der 10.000 kilometer mellem dem. Hun er blomsterhandler i Paris, og han er restaurationsejer i San Francisco. De kontakter hinanden og aftaler at sende telefonerne med posten. Dog kan de ikke dy sig for lige at snage lidt i den andens telefon, og de bliver ringet op at pårørende, og dermed bliver deres liv forbundet. Og hvad der findes på mobilen er uskyldigt. Men måske kan de hjælpe hinanden i fremtiden.

Dette er Guillaume Mussos første bog på dansk. Det må forlaget gerne gøre noget ved!
I dag er Guillaume Musso Frankrigs absolut bedst sælgende forfatter. Hans romaner er kendte for at være vildt spændende, nervepirrende og uforglemmelige. Skulle jeg være kritisk, så er der af og til meget tykke klicheer, men kan du grine af det, så er det bare ekstra sød creme til historien. Trænger man til underholdning er dette BOGEN.

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt & Ringhof
Oversætter
Victoria Westzynthius
Faustnummer
52487129
ISBN
9788711506837
Antal sider
409

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer