Profil
AfLene Jensen

Medlem i

6 år 9 måneder
Jeg arbejder på Esbjerg kommunes biblioteker i voksenudlånet. Har tidligere arbejdet i Børnebiblioteket i ti år. Jeg læser meget - især krimier og fantasy, men jeg læser også en del børnebøger og rigtig mange ungdomsbøger, gerne dark fantasy.

Seneste anmeldelser af Lene Jensen

Skjult

Så kom der for alvor gang i serien om Adam Fawley, kriminalinspektør fra Oxford politi. En fremragende krimi med masser af spænding og et godt plot.

Snefald

Tredje fritstående bind i den svenske krimiserie om efterforsker Embla Nyström er en fremragende og velskrevet historie med et gedigent plot og en opadgående spændingskurve.

Ond vilje

Duoen Wisting og Stiller er tilbage i endnu en interessent cold case, der utilsigtet bliver til en ny sag, da seriemorderen Tom Kerr stikker af under en rekonstruktion.
q

Andet indhold af Lene Jensen

 • Feel-good romaner

  Helenas hemmelighed

  Af Lucinda Riley

  Helenas hemmelighed

  Vidunderlig og storslået roman om familie, kærlighed og sammenhold i et ganske særligt hus, hvor hovedpersonenerne oplever både op- og nedture og hemmeligheder afsløres.
  Læs mere

  Midnatsrosen

  Af Lucinda Riley

  Midnatsrosen

  Lucinda Riley har med ’Midnatsrosen’ skrevet en farverig, romantisk og meget underholdende roman. ’Midnatsrosen’ er perfekt sommerferielæsning!
  Læs mere

  Den sidste boghandel i London

  Solid underholdningsroman om at elske bøger, om London i begyndelsen af 2. verdenskrig og unge Grace, der vil prøve lykken i storbyen.
  Læs mere

  Den ugifte hertug

  Af Julia Quinn (f. 1970)

  Den ugifte hertug

  Familien Bridgerton er midtpunktet i romantisk serie fra 1800-tallets London, der byder på kærlighed, begær og underspillet humor.
  Læs mere

  Familie for begyndere

  Af Sarah Morgan (f. 1948)

  Familie for begyndere

  Endnu en lun og hjertevarm roman fra Sarah Morgan, der vil tiltale læsere med hang til romantik og lykkelige slutninger.
  Læs mere

  Strandlæsning

  Af Emily Henry

  Strandlæsning

  Sprudlende og sjov feel-good roman om at tro på kærligheden er også en fortælling om at finde sin egen stemme og acceptere sig selv og sit ophav.
  Læs mere

  Det lille bageri i Brooklyn

  En feelgood-roman med alt, hvad det indebærer, af kærlighed, svigt og, i dette tilfælde, masser af kager. Sympatisk, sød og luftig og lige til at indtage.
  Læs mere

  Tolv uger med dig

  Af Johanna Schreiber (f. 1986)

  Tolv uger med dig

  Velskrevet og veloplagt roman om to blå streger, der ved et skæbnesvangert tilfælde kommer til at knytte to fremmede og umage mennesker sammen.
  Læs mere

  En ny chance

  Af Alexandra Potter

  En ny chance

  Hjertevarm feel-good komedie om at gribe livet og finde modet til at indfri sine drømme. Perfekt sommerlæsning og et sikkert hit til kærlighedshungrende læsere.
  Læs mere

  Ribstyvene

  Af Ellen Berry

  Ribstyvene

  Vidunderlig roman om Lucy, der skaber en bed and breakfast i en lille landsby i et helt bestemt hus, som hun har elsket, siden hun som barn tilbragte sine somre i byen. 
  Læs mere

  Villa Havbrise

  Af Caroline Säfstrand (f.1972)

  Villa Havbrise

  En feel good-roman om mennesker og deres liv på godt og ondt og om et fint gammelt hus, der sætter spor i beboerne.
  Læs mere

  Urmagerens datter

  Af Kate Morton

  Urmagerens datter

  Der mangler hverken kærlighed, svigt, eller ulykkelige skæbner i denne fortælling om familie, slægter og ikke mindst kunstnermiljøet i Victoriatidens England. 
  Læs mere

  Brombærvinter

  Af Sarah Jio

  Brombærvinter

  Gribende roman, fyldt med spænding, formår at trække følelserne frem hos læseren uden at blive for sukkersød.
  Læs mere

  Ræk mig stjernerne

  Af Jojo Moyes

  Ræk mig stjernerne

  Spændende sødsuppe-romantik baseret på virkelige begivenheder om de ridende bibliotekarer i Kentucky. En smule mere substans og færre blafrende øjenvipper kunne…
  Læs mere

  Mellem himmel og hav

  Af Anna Fredriksson (f. 1966)

  Mellem himmel og hav

  Første bind i planlagt trilogi er en lovende familiefortælling om mødre, døtre og hemmeligheder og om at turde at vove det usikre.
  Læs mere