Profil
AfLene Jensen

Medlem i

6 år 3 måneder
Jeg arbejder på Esbjerg kommunes biblioteker i voksenudlånet. Har tidligere arbejdet i Børnebiblioteket i ti år. Jeg læser meget - især krimier og fantasy, men jeg læser også en del børnebøger og rigtig mange ungdomsbøger, gerne dark fantasy.

Seneste anmeldelser af Lene Jensen

Skjult

Så kom der for alvor gang i serien om Adam Fawley, kriminalinspektør fra Oxford politi. En fremragende krimi med masser af spænding og et godt plot.

Snefald

Tredje fritstående bind i den svenske krimiserie om efterforsker Embla Nyström er en fremragende og velskrevet historie med et gedigent plot og en opadgående spændingskurve.

Ond vilje

Duoen Wisting og Stiller er tilbage i endnu en interessent cold case, der utilsigtet bliver til en ny sag, da seriemorderen Tom Kerr stikker af under en rekonstruktion.
q

Andet indhold af Lene Jensen

 • Feel-good romaner

  En ny chance

  Af Alexandra Potter

  En ny chance

  Hjertevarm feel-good komedie om at gribe livet og finde modet til at indfri sine drømme. Perfekt sommerlæsning og et sikkert hit til kærlighedshungrende læsere.
  Læs mere

  Ribstyvene

  Af Ellen Berry

  Ribstyvene

  Vidunderlig roman om Lucy, der skaber en bed and breakfast i en lille landsby i et helt bestemt hus, som hun har elsket, siden hun som barn tilbragte sine somre i byen. 
  Læs mere

  Den ugifte hertug

  Af Julia Quinn (f. 1970)

  Den ugifte hertug

  Familien Bridgerton er midtpunktet i romantisk serie fra 1800-tallets London, der byder på kærlighed, begær og underspillet humor.
  Læs mere
  Default Image

  Villa Havbrise

  Af Caroline Säfstrand (f.1972)

  Villa Havbrise

  En feel good-roman om mennesker og deres liv på godt og ondt og om et fint gammelt hus, der sætter spor i beboerne.
  Læs mere

  Urmagerens datter

  Af Kate Morton

  Urmagerens datter

  Der mangler hverken kærlighed, svigt, eller ulykkelige skæbner i denne fortælling om familie, slægter og ikke mindst kunstnermiljøet i Victoriatidens England. 
  Læs mere
  Default Image

  Brombærvinter

  Af Sarah Jio

  Brombærvinter

  Gribende roman, fyldt med spænding, formår at trække følelserne frem hos læseren uden at blive for sukkersød.
  Læs mere

  Ræk mig stjernerne

  Af Jojo Moyes

  Ræk mig stjernerne

  Spændende sødsuppe-romantik baseret på virkelige begivenheder om de ridende bibliotekarer i Kentucky. En smule mere substans og færre blafrende øjenvipper kunne…
  Læs mere

  Mellem himmel og hav

  Af Anna Fredriksson (f. 1966)

  Mellem himmel og hav

  Første bind i planlagt trilogi er en lovende familiefortælling om mødre, døtre og hemmeligheder og om at turde at vove det usikre.
  Læs mere