Bog

Foragtens tid

Af (
2020
)

Anmeldelse

Foragtens tid

19 jan.21

Fantastisk fortælling om troldmænd, witchere og andre skabninger og om deres kamp for overlevelse og magt. Med Geralt i hovedrollen er læserne sikret både aktion og sort humor.

Ciri, som er Geralts plejedatter, er eftersøgt fra mange sider, da det er en almen opfattelse, at hun kan redde verden – eller ødelægge den. Geralt prøver med hjælp fra Yennifer på at beskytte hende, men det er en vanskelig opgave, og Ciri selv gør det ikke nemmere. Hun gider ikke rette sig efter dem og vil ikke på troldmandsskole. Efterhånden som tingene tager fart, begynder Geralt at tvivle på, om Yennifer egentlig er til at stole på, og da både hende og Ciri forsvinder, får han travlt.

De to første bøger i Witcher serien er nedslag i Geralts lange liv, historier om hans kampe og hans oplevelser, men som bind nummer tre er denne historie fortløbende og begynder, hvor den forrige sluttede. Jeg regner med, at det fortsætter sådan, for der må komme en efterfølger til denne.

Sproget er flydende, og der er virkelig flow i både det og handlingen, så siderne vender nærmest sig selv, og bogen er ret hurtig læst. At spændingsniveauet er konstant opadgående gør kun læseoplevelsen endnu bedre og bogen endnu vanskeligere at lægge fra sig.

Hvis man er til fantasy for voksne, er Witcher-serien et godt bud. Den er til tider voldsom og blodig, men meget velskrevet og spændende. Er man gamer, kender man nok serien fra spil, da der er lavet mange spil efter bøgerne – både til pc og de forskellige konsoller. Jeg er ikke gamer, men glæder mig alligevel til næste bind i serien udkommer, jeg er nødt til at vide, hvad der sker.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Oversætter
Rune Brandt Larsen
Faustnummer
38311352
ISBN
9788702189049
Antal sider
413

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer