Bog

De tavse kvinder

Af (
2020
)

Anmeldelse

De tavse kvinder af Karin Slaughter

04 sep.20

Spændende og intens krimi om en forfærdelig forbrydelse er hidtil bedste bog i Karin Slaughters eminente Georgia serie. 

Da Will Trent får oplysninger om, at en forkert mand har fået skyld for nogle voldsomme overfald og mord på unge kvinder for otte år siden, siger hans samvittighed ham, at han er nødt til at undersøge, om der virkelig er noget om snakken. Problemet er bare, at lederen af den politioperation beskyldes for at have været korrupt og ikke alene er død i tjenesten, han er også Wills kæreste Sara Lintons afdøde mand. Det er svært, og Will ved, at det kan koste ham dyrt, men alligevel genåbner han sagerne, og et langt, vanskeligt og farligt opklaringsarbejde ligger forude.

Jeg er meget begejstret for Karin Slaughters bøger om Will Trent og Sara Linton, og dette er den bedste. Den er ekstremt spændende, på grænsen til det neglebidende, og har et skudsikkert plot. Derudover er jeg helt tosset med opbygningen, særligt den måde, hvorpå fortiden flettes ind i nutiden, det er elegant og fint udført. Forfatterens måde at fortælle om Saras fortid, som hun indtil nu ikke har berørt, er også eminent. Den bliver en helt naturlig del af den spændende og velfortalte handling.

Jeg vil også anbefale Karin Slaughters serie om Sara Linton og Jeffrey Tolliver (Grant County serien), og Atlanta serien om Will Trent og selvfølgelig denne Georgia serie om dem begge to. Jeg ville starte i nævnte rækkefølge, men man kan også starte med bøgerne om Will Trent. Det kan virke forvirrende, men det er nu enkelt nok.

Også forfatterens enkeltstående bøger er jeg begejstret for, og har du ikke læst noget af forfatteren, er der heldigvis nok at gå i gang med.

Bogdetaljer

Forlag
HarperCollins
Oversætter
Henrik Enemark Sørensen
Faustnummer
48487653
ISBN
9788771917512
Antal sider
607

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer