Bog

Majestæt

Af (
2020
)

Anmeldelse

Majestæt - American Royals (2)

11 jan.21

En sød og fin fortælling om at blive voksen og om at tage ansvar og om kærlighed og venskab.

Beatrice bliver kronet som Amerikas første dronning, men det er ikke nemt. Hun er meget ung og ansvaret er stort, og derfor føler hun sig fra forskellig side tvunget til hurtigt at gifte sig med Teddy, en på alle måder passende ung mand. De har det fint sammen, men de kender næsten ikke hinanden og havde hun ikke været dronning, ville hun aldrig have giftet sig så hovedkulds med en, hun dårligt kender. Og så er der jo lige Connor, hendes tidligere livvagt, har hun helt glemt ham? 

'Majestæt' er en dejlig historie om de unge, de fine og de smukke, men også en historie om søskendejalousi og det ikke at føle sig god nok og værdsat og om at stræbe efter det uopnåelige, uanset hvad det måtte koste. Men det er også en dejlig historie om kærlighed på godt og ondt og om at finde sin plads i en usædvanlig hverdag.

De royale amerikanere er beskrevet præcis sådan, som jeg vil tro, de ville være, så det har forfatteren gjort godt. Karaktererne står skarpe og tydelige, og man kan ikke lade være med at holde af både Beatrice, hendes søskende og rigtig mange af de andre personer, der optræder i historien. Også skurkene er letgenkendelige, og man elsker at hade dem. Det er et persongalleri, som jeg med glæde vil følge i den kommende titler i serien.

'American Royals' er en young adult serie, der kan anbefales til både unge og voksne læsere, der elsker feel-good historier om mennesker, livet og kærligheden. Der er meget lidt erotik, så serien kan også læses af yngre.

Bogdetaljer

Forlag
CarlsenPuls
Oversætter
Ane Lauenblad
Faustnummer
38503693
ISBN
9788711902684
Antal sider
382

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer