Bog

Mellem djævelen og havet

Af (
2021
)

Anmeldelse

Mellem djævelen og havet

14 maj.21

Endnu en spændende krimi med Karen Eiken Hornby fra Doggerland politi, hvor handlingen kører í højeste gear og plottet er eminent.

Den tidligere verdensstjerne Luna vælger at indspille sit nye album hos KBG Production på Doggerland, hvor Leo, Karen Eiken Hornbys logerende, arbejder. Han er som så mange andre meget betaget af Luna, hvilket irriterer Karen en del. Det bliver ikke mindre af, at Luna pludselig forsvinder op i den blå luft, og at det er Karen, der sat på sagen med at finde hende. Karen vil meget hellere deltage i efterforskningen af nogle grove voldtægter.

Politiet er ved at være på sporet af gerningsmanden og Karen kommer da også med på holdet, da det viser sig, at Luna bare er rejst uden at sige farvel. Det viser sig at blive en noget vanskelig sag, og da det samtidig går op for politiet, at Luna alligevel ikke frivilligt har forladt Doggerland, bliver der nok at se til.

Jeg er ret vild med Karen Eiken Hornby også som privatperson, hvor hun bærer på den store sorg at have mistet mand og barn. Hun er en rastløs type og påtager sig gerne arbejde for at undgå at føle. I det hele taget er persongalleriet virkelig godt og krimierne er noget mere personbårne end de fleste, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide. Selvom man følger især Karen i privatlivet også, tager det aldrig over. Det er altid krimidelen, der er hovedhandlingen, så det fungerer virkelig godt. Både Leo og Sigrid, som begge bor hos Karen og kollegerne i politiet, fremstår troværdige og fylder lige tilpas i handlingen.

Jeg er meget begejstret for serien, og jeg vil anbefale den til alle der elsker en god krimi med et godt opklaringsarbejde. Jeg vil anbefale at læse bøgerne i kronologisk rækkefølge, da man også følger personerne privat.

Bogdetaljer

Forlag
People's
Oversætter
Line Zahll
Faustnummer
38814524
ISBN
9788770361392
Antal sider
407

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer