Bog

Forbryderfaget

Af (
2020
)

Anmeldelse

Forbryderfaget

05 jan.21

En thriller i højt tempo om skrupelløse columbianske narkohandlere, politiagenter og hævn.

Forfatterens første krimi om kriminalassistenterne Tina Boyd og John Gallan fra afdelingen for alvorlig kriminalitet i London er en spændende historie, der desværre mangler lidt flow. Jeg havde derfor svært ved at blive fanget af både handling og personer.

En undercover aktion omkring salg af en kæmpe portion narko mislykkes, og en betjent bliver dræbt. Ret hurtigt kommer den dræbte betjents makker Stegs Jenner under mistanke, men det er dog ikke nemt at finde beviser imod ham. I kølvandet på den mislykkede undercover aktion finder politiet den ene dræbte gangster efter den anden, og de er stadig ikke i nærheden af at have opklaret sagen. Stegs Jenner, der på grund af mistanken er suspenderet, kører sit eget løb ved siden af, men hvad er det, han er ude på? Er han med eller imod det politi, han selv er en del af.

Tina Boyd kender jeg fra forfatterens serie om Ray Mason, men alligevel føler jeg ikke, hun slår igennem. I det hele taget er personerne lidt overfladiske og stereotype, men det kan selvfølgelig skyldes, at det er første bind i en serie. Det håber jeg, for egentlig er krimien spændende og underholdende og det skudsikre plot er godt gennemtænkt. Tempoet er hæsblæsende, og der sker virkelig meget.

Krimien er i den barske og blodige ende af genren, der lægges ikke fingre imellem. Der er masser af myrderier på begge sider af loven, og det er faktisk sjældent, at der dør så mange betjente i krimier, som der gør i denne.

Handlingen tvister en del, og slutningen overraskede mig meget, og jeg er spændt på at finde ud af, hvad der videre sker i serien.

Bogdetaljer

Forlag
Jentas
Oversætter
Per Vadmand
Faustnummer
38184814
ISBN
9788742603833
Antal sider
360

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer