Bog

Løgn i din hals

Af (
2021
)

Anmeldelse

Løgn i din hals

09 apr.21
AfLene Jensen
Skribent

Et spændende tilbageblik til Anita Hvid og Thor Bellings første sag i endnu en velskrevet og gedigen krimi fra Lars Kjædegaard.

I Århus får en kvinde en opringning fra en betjent, der fortæller at kvindens søn er blevet påkørt og ligger hårdt såret på hospitalet. Da hun når frem, viser det sig ikke at være rigtigt, og manden er ikke ansat hos politiet. Kort tid efter bliver en forretningsmand ringet op med besked om, at hans forretning brænder. Han bliver så chokeret, at han dør, inden ambulancen når frem, så politiet betragter det som en mulig mordsag.

Opringningen vurderes til at stamme fra den samme. Anita Hvid bliver tilkaldt, men det går langsomt med opklaringsarbejdet, og hun er lige ved at miste modet, da Thor Belling heldigvis kommer til Århus som støtte. De kommer langt omkring, inden de endeligt nærmer sig sandheden.

Endnu en velskrevet og gedigen krimi og som altid med fokus på selve opklaringen. Plottet holder hele vejen, jeg blev endog meget overrasket over slutningen.

En god ting ved forfatterens serie er, at meget få af bøgerne er på mere end 300 sider, og det beviser, at en krimi sagtens kan være kort og samtidig være både spændende, velskrevet og med et skudsikkert plot. Derudover er jeg vild med samspillet mellem Thor og Anita – deres ping pong er befriende morsomt og giver altid et smil på læben handlingens alvor uagtet.

Jeg vil anbefale serien til alle der elsker at læse krimier. Selvom 'Løgn i din hals' foregår før den første bog i serien, vil jeg alligevel anbefale at læse dem i udgivelsesrækkefølge.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Faustnummer
38620991
ISBN
9788702308860
Antal sider
266

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser